Aliağa Petkimspor ev sahipliğinde Ege Cup 2023 yarın başlıyor - Son Dakika
Spor

Aliağa Petkimspor ev sahipliğinde Ege Cup 2023 yarın başlıyor

Aliağa Petkimspor ev sahipliğinde Ege Cup 2023 yarın başlıyor

Aliağa Petkimspor, yeni sezon öncesinde düzenlediği basketbol turnuvası Ege Cup 2023'e ev sahipliği yapacak. Turnuvada Bahçeşehir Koleji, Manisa Büyükşehir B.B ve Merkezefendi Belediyesi mücadele edecek. Açılış maçlarında Merkezefendi Belediyesi - Bahçeşehir Koleji ve Petkimspor - Manisa Büyükşehir B.B karşılaşmaları oynanacak.

13.09.2023 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor'un ev sahipliği yapacağı Ege Cup 2023 yarın başlıyor. Turnuvada Bahçeşehir Koleji, Manisa Büyükşehir B.B ve Merkezefendi Bld. Basket yer alacak.

İzmir'in basketboldaki temsilcilerinden Aliağa Petkimspor, yeni sezon öncesinde basketbol turnuvası düzenliyor. Petkimspor'un ev sahipliğinde geçecek olan Ege Cup 2023'de Bahçeşehir Koleji, Manisa Büyükşehir B.B ve Merkezefendi Belediyesi mücadele edecek. Yarın başlayacak olan turnuvanın açılış maçlarında saat 15.30'da Merkezefendi Belediyesi - Bahçeşehir Koleji, saat 18.00'de ise Petkimspor - Manisa Büyükşehir B.B kozlarını Aliağa Bld. Spor Salonu'nda paylaşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa Petkimspor ev sahipliğinde Ege Cup 2023 yarın başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement