Altay 1 puana razı oldu - Son Dakika
Spor

Altay 1 puana razı oldu

Altay 1 puana razı oldu

Altay, TFF 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'la 2-2 berabere kaldı.

06.07.2020 10:01  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altay, TFF 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'la 2-2 berabere kaldı. 33 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında galibiyeti kaçıran siyah-beyazlılar, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Altay, Adana Demirspor'un konuğu oldu. Maça etkili başlayan Altay, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının son dakikasında Yılmaz Özeren'le girdiği ikili mücadelede yerde kalan Mitrovic, ev sahibi takıma penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Erkan Zengin, skoru 1-0 yaptı ve devreye bu skorla girildi. İkinci yarıya iki takım da kontrollü başlarken, Adana Demirspor'da Traore, 57. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan siyah-beyazlılar, 64. dakikada Abdülkerim Bardakçı ile beraberliği yakaladı. Müsabakanın 78. dakikasında sahneye çıkan Paixao, Altay'ı 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Ancak bu golden sadece 1 dakika sonra ev sahibi takım Hasan Kılıç'la yeniden beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Yenilmezlik serisi 10 maça çıktı

Zorlu Adana deplasmanında beraberlikle dönen Altay, 32 hafta sonunda puanını 51'e çıkararak play-off iddiasını devam ettirdi. Ligde yenilmezlik serisini de 10 maça çıkaran siyah-beyazlılar, aynı zamanda deplasmanda oynadığı son 5 maçta 5. beraberliğini almış oldu. Adana Demirspor karşısında takımının ikinci golünü kaydeden Paixao, bu sezon ligdeki gol sayısını 21'e çıkararak gol krallığındaki açık ara liderliğini sürdürdü. Play-off sıralamasında maç fazlasıyla 5. sıraya yükselen Altay, sıralama dışında kalmamak için bugün oynanacak Akhisarspor- Balıkesirspor maçında Akhisarspor'un, Karagümrük- Boluspor maçında ise Karagümrük'ün puan veya puanlar kaybetmesini bekleyecek.

Ligin 33. haftasında şampiyonluk adaylarından biri olan Erzurumspor'u konuk edecek olan İzmir temsilcisi, bu karşılaşmayı kazanarak Süper Lig'e yükselme şansını arttırmaya çalışacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay 1 puana razı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.


Advertisement