Altay Bayındır'ın paylaşımına, Mert Müldür sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı - Son Dakika
Spor

Altay Bayındır'ın paylaşımına, Mert Müldür sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı

Altay Bayındır\'ın paylaşımına, Mert Müldür sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ün yorumu sosyal medyayı salladı. Başarılı kalecinin paylaşımına sarı-lacivert kalp emojisi koyan milli futbolcunun bu hareketi, önümüzdeki sezon Gökhan Gönül'ün yerine kadroda düşünüldüğü iddialarını gündeme getirdi.

11.05.2021 17:35  Güncelleme: 17:40

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür, Fenerbahçe'ye göz kırptı. Milli futbolcu, Altay Bayındır'ın yaptığı paylaşıma alev ve sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı.

Mert Müldür, Altay Bayındır'ın paylaşımına sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı

FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Sarı-lacivert kalp yapan 22 yaşındaki oyuncu, sezonun sonu yaklaşmışken transfer söylentilerini de beraberinde getirdi. Fenerbahçe'nin geçen sezon kadrosuna kattığı Gökhan Gönül'ün kontratı bu sezon sonunda bitiyorken, henüz uzatma opsiyonu kullanılmadı. 2019'da Rapid Wien'den Sassuolo'ya 4,7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan sağ bek, bu sezon 28 maçta 1710 dakika oynadı ve 1 asist yaptı.

Son Dakika Spor Altay Bayındır'ın paylaşımına, Mert Müldür sarı-lacivert kalp emojisi bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Murat: Aman yeğenim daha yaşın genç geleceğin parlak. Türkiye'ye gelirsen özellikle de Fenerbahçe bitirir seni. Demedi deme 17 42 Yanıtla
    Mert Müldür: Tamam abi.. 12 2 Fatih terim: Bize gel dicem ama seni de alır fener :) 4 2 Göksel : Boş laf. Gökhan gönül fb geldiğinde forma giydiğinde kaç yaşındaydı, Altay kaç yaşında, atilla kaç yaşında iyi isen kendini gösterenilirsen oynarsın. Bütün büyük takımlar için geçerli bu 1 0 He ya: Fb bitirirde bjk gs ts coşturur mu biraz objektif ol kardeşim. Giden altinordudanda gidiyor bak çatır çatır oynuyor 0 0
  • Gurbetci : Genc oyuncu is yapar 17 3 Yanıtla
  • KOÇ : Endişeye gerek yok seneye sarı lacivert ) 13 4 Yanıtla
  • Ercan güvendir: Hemşehrim takımımızda seni görmek bizi çok mutlu eder her daim destekciniz 11 0 Yanıtla
  • memo: Aman çok önemli.... 3 5 Yanıtla
  • Muray: Bu cocuk iyi futbolcu gsliyim 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement