Altay, Bodrum FK ile berabere kalarak moral buldu - Son Dakika
Spor

Altay, Bodrum FK ile berabere kalarak moral buldu

Altay, Bodrum FK ile berabere kalarak moral buldu

1. Lig'de üst üste 3 mağlubiyet alan Altay, evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Bodrum FK ile 1-1 berabere kalarak kaybetme serisine son verdi. İkinci yarıdaki baskılı futboluyla alkış toplayan Altay, zirve yarışı veren rakibi karşısında özgüven tazeledi. Teknik direktörü olmadan sahaya çıkan Altay, Antrenör Özkan Kılıç yönetimindeki ilk maçından 1 puanla ayrıldı.

26.09.2023 11:26

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR,

1'inci Lig'de üst üste 3 mağlubiyet aldıktan sonra evinde 1-0 geriye düştüğü maçta güçlü rakibi Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Altay, kaybetme serisine son vererek moral buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen ve rakibine pozisyonlar veren siyah-beyazlılar, ikinci yarıdaki baskılı futboluyla alkış topladı.

Bodrum FK filelerini 89'uncu dakikada Zeki ile sarsan İzmir temsilcisi yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen kolay lokma olmadığını gösterdi. Ligde 4 puana ulaşan Altay, düşme hattından kurtulamasa da zirve yarışı veren Bodrum ekibi karşısındaki başa baş oyunuyla özgüven tazeleyip, gelecek haftalar için umut ışığını yaktı.

ÖZKAN KILIÇ SINIFI GEÇTİ

Oynadığı 6 müsabakada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi alan Altay, sahaya teknik direktörü olmadan çıktı. Geçen hafta teknik patron Tuna Üzümcü ile yolları ayıran yönetim siyah-beyazlı takımı Antrenör Özkan Kılıç'a emanet etti. Özkan Kılıç ve ekibi takımın başındaki ilk sınavdan 1 puanla ayrılmayı başardı. Transfer yasağının sürmesi ve mali sorunlar nedeniyle teknik direktör belirleme konusunda sıkıntı yaşayan Altay yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. İzmir ekibinin Özkan Kılıç'la yola devam etme ihtimali de bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, Bodrum FK ile berabere kalarak moral buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement