Altay'da rota Numan Çürüksu - Son Dakika
Spor

Altay'da rota Numan Çürüksu

Altay\'da rota Numan Çürüksu

TFF 1. Lig'de yeni sezonda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyip şu ana kadar 14 transfere imza atan Altay, deneyimli stoper Numan Çürüksu'yu listesine aldı.

31.08.2020 11:37  Güncelleme: 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de yeni sezonda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyip şu ana kadar 14 transfere imza atan Altay, deneyimli stoper Numan Çürüksu'yu listesine aldı. Listesindeki Giresunspor'dan ayrılan sol bek Çağlar Birinci'nin transferini bitiren siyah-beyazlıların yine aynı takımdan Numan'la da temasa geçtiği bildirildi. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerin olumlu sürdüğü ve siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacıya da imza attıracağı kaydedildi.

Futbolculuk kariyerine 2000 yılında Erdoğduspor'da başlayan Numan, 2007'de Sürmenespor'da profesyonel oldu. Ofspor, Orduspor, Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor'da top koşturan Numan, geçen sezon Giresunspor'a imza attı. Yeşil-beyazlılarda 27 lig maçına çıkan oyuncu stoperde görev almasına rağmen 5 kez fileleri sarstı. Afyon'da hazırlıklarını sürdüren İzmir temsilcisi yarın saat 19.00'da Ankaragücü ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

QUARESMA'DA HENÜZ SONUÇ YOK

ALTAY, renklerine bağlamaya çalıştığı dünyaca ünlü yıldız Ricardo Quaresma transferinden henüz sonuç alamadı. Menajeriyle birçok kez temas kurulan Portekizli oyuncuyla telekonferansta görüşmeye çalışan ancak şu ana kadar Quaresma ile irtibata geçemeyen yönetimin bu hafta içinde transferi netleştireceği bildirildi. Quaresma'nın Brezilya Seri A takımlarıyla da temasta olduğu bildirildi. Son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen 36 yaşındaki kanat oyuncusu yaptığı açıklamada Brezilya ligini çok merak ettiğini ve orada oynamak istediğini dile getirmişti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da rota Numan Çürüksu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement