Altay, Gençlerbirliği'ne mağlup oldu ve kötü gidişine dur diyemedi - Son Dakika
Spor

Altay, Gençlerbirliği'ne mağlup oldu ve kötü gidişine dur diyemedi

Altay, Gençlerbirliği\'ne mağlup oldu ve kötü gidişine dur diyemedi

Altay, yeni teknik direktörü Djilali Bahloul yönetiminde çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği'ne 3-0 mağlup oldu. Ligdeki kötü performansıyla küme düşme adayı olarak gösterilen Altay, transfer yasağı ve mali sıkıntılarla da mücadele ediyor.

24.10.2023 11:05  Güncelleme: 11:06

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR,

1'inci Lig'de 9'uncu haftanın kapanış maçında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-0 mağlup olan Altay, yeni teknik direktörü Djilali Bahloul yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmadan eli boş ayrılıp kötü gidişin önüne geçemedi. Ligde 9 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 5 puanda kalan ve son sıradan kurtulamayan İzmir temsilcisi küme düşme adayı olarak gösterilirken, üst üste kötü skorlar alan siyah-beyazlı takımın oynadığı futbol da camiaya umut vermedi. Transfer yasağı nedeniyle 2 sezondur kadrosuna takviye yapamayan Altay'da genç oyuncular gibi tecrübeli isimler de performanslarıyla sınıfta kalıp taraftarların tepkisini çekti.

Son 3 maçta gol atamayan Altay'ın pozisyon üretememesi ve oyuncuların mücadele göstermemesi taraftarların tepkisini çekerken, mali sıkıntılarla boğuşan yönetim de eleştiri oklarının hedefi oldu. Geçen sezon takımın aynı şartlarda kümede kalmasının ardından alkış toplayan Başkan Ayhan Dündar, hazirandaki seçimde yeniden aday olması nedeniyle eleştirildi. Altaylı taraftarlar olağanüstü genel kurula gidilip mali açıdan güçlü bir yönetimin göreve gelmesi gerektiğini ve şirketleşme kararının geç alındığını savundu. Yaklaşık 500 milyon TL borcu olan İzmir'in köklü kulübü Altay, kulüp lisansı alamaması nedeniyle 3 puan silme cezası alma tehlikesi de yaşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, Gençlerbirliği'ne mağlup oldu ve kötü gidişine dur diyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement