Altay Teknik Direktörü Toros Açıklaması - Son Dakika
Spor

Altay Teknik Direktörü Toros Açıklaması

Altay Teknik Direktörü Toros Açıklaması

"Galip geldiğimiz için mutluyuz"

20.10.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Altay'ın teknik direktörü Mesut Toros, "Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Toros, yaptığı açıklamada, liderliğe kadar yükselen Nazilli Belediyespor karşılaşmasını zor geçeceğini bildiklerini ancak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını söyledi.

İlk yarıda rakiplerine pozisyon vermediklerini kaydeden Toros, şöyle konuştu:

"İlk yarıda yakaladığımız 2 net pozisyonu gole çevirebilsek, oyun daha farklı hale gelebilirdi. İkinci yarıda tempolu başladık, yaptığımız oyuncu değişiklikleri de buna katkı sağladı. Duran topta yaptığımız bir organizasyonla golü bulduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Camiamızın destek olması bize güç veriyor. Önümüzdeki her maç çok önemli. Gölbaşıspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacağız."

Dünkü karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Ömer Arslan, profesyonel liglerde ilk golüne imza attı. Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'tan transfer edilen 21 yaşındaki oyuncu daha önce A2 ve 18 Yaş Altı liglerinde 3 gol kaydetmişti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk 9 haftanın ardından 15 puan toplayan Altay, 16'şar puanlı Göztepe ve İnegölspor'un ardından 4. durumda bulunuyor.

Siyah beyazlı ekip, 26 Ekim Pazar günü deplasmanda Gölbaşıspor'la karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altay Teknik Direktörü Toros Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement