"Altın Set"te Kaybettik - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

"Altın Set"te Kaybettik

"Altın Set"te Kaybettik
31.03.2012 22:28  Güncelleme: 08:36

CEV Kupası finali rövanşında Galatasaray, İtalyan ekibi Yamamay Busto Arsizio'ya konuk oldu.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası finali rövanşında Galatasaray, İtalyan ekibi Yamamay Busto Arsizio'ya konuk olurken, yaklaşık 500 sarı-kırmızılı taraftar da takımını bu önemli maçta yalnız bırakmadı.

Galatasaray'ın, CEV Kupası finalinin İstanbul'daki ilk maçında 3-1 mağlup ettiği Yamamay Busto Arsizio ile deplasmanda yaptığı mücadeleyi, Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelen yaklaşık 500 sarı-kırmızılı taraftar da izledi. Türk taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi.

Sarı-kırmızılı taraftarların maç öncesinde, "Kupamızı verin gidelim" yazılı pankart açtıkları görüldü. İtalyan tribünlerinde ise "Kebap mı- Hayır" yazılı pankart dikkati çekti.

Rövanş mücadelesini, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Türkiye'nin Milano Başkonsolosu Aylin Sekizkök, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Kulüp Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ve eski Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı da tribünden takip etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ise kulübün bugün yapılan olağan mali genel kuruluna katıldığı için İtalya'ya gelemediği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Altın Set'te Kaybettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement