Altınordu'da 3'üncü Deplasman Galibiyeti - Son Dakika
Spor

Altınordu'da 3'üncü Deplasman Galibiyeti

Ptt 1'inci Lig'de 1461 Trabzon'u Avni Aker Stadı'nda 3-1 mağlup ederek 30 puanlı Altınordu, deplasmanda topladığı puanlarla üst sıralara çıktı.

07.02.2016 11:36

Ptt 1'inci Lig'de 1461 Trabzon'u Avni Aker Stadı'nda 3-1 mağlup ederek 30 puanlı Altınordu, deplasmanda topladığı puanlarla üst sıralara çıktı. Bu sezon dış sahada oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik elde ederek 16 puan toplayan kırmızı lacivertli ekip, İzmir'de ise 14 puanı hanesine yazdırdı. İlk yarıda evinde mağlup olduğu Samsunspor ve 1461 Trabzon'a ikinci devrede deplasmanda mağlup eden Altınordu, misafir takım konumunda olduğu Karşıyaka derbisiyle birlikte üst üste 3'üncü deplasman galibiyetini aldı.

Trabzon'da aldıkları 3 puanın üst sıralara tutunma açısından çok önemli olduğunu belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Üstün oynayan bizdik ve haklı bir galibiyet elde ettik. Biz her maçta rakiplerimize futbolumuzu kabul ettirmek istiyoruz. Bir seri yakalayarak istikrarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Altınordu'da bir pozisyonda 1461 Trabzonlu Ali Kuçik'le çarpışarak dizine ve kaval kemiğine darbe alan kaleci Tolgahan'ın yarın MR'ı çekilecek. Cezalı duruma düşen Timur, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giyemeyecek.

GÖKSU GOLLE DÖNDÜ

Altınordu'da bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Göksu, 1461 Trabzon deplasmanında attığı 2 golle klasını konuşturdu. Geçen haftaki Boluspor yenilgisinde cezalı olması nedeniyle forma giyemeyen deneyimli santrfor, ilk 11'e döndüğü randevuda biri penaltıdan olmak üzere 2 kez rakip fileleri sarsarak 4 gole ulaştı. Göksu, 62 gün sonra gol sevinci yaşadı. Sağ bek Uğur Arslan ise kırmızı lacivertli formayla ilk kez gol attı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'da 3'üncü Deplasman Galibiyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement