Amasya Üniversitesinde Hentbol Heyecanı - Son Dakika
Spor

Amasya Üniversitesinde Hentbol Heyecanı

Amasya Üniversitesinde Hentbol Heyecanı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol 2. Lig grup müsabakaları Amasya Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı.

02.12.2014 15:47  Güncelleme: 15:55

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol 2. Lig grup müsabakaları Amasya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başladı.

Müsabakalarının Amasya Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen açılış törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar, federasyon temsilcileri ile sporcular katıldı.

Sporculara başarılar dileyen  Vali Çomaktekin, "Spor müsabakaları münasebetiyle gençlerimiz burada tanışıp bir araya gelecek ve yeni dostluklar edineceklerdir. Ayrıca Amasya gibi birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirde maçlarınızı oynayacaksınız. Siz gençlere tavsiyem maçlar dışında kalan zamanlarınızda Amasya'yı gezmeniz ve bu tarihi dokuyu teneffüs etmenizdir" dedi.

Müsabakalarda görev alacak hakemlere, teknik heyete ve sporculara başarılar dileyen Rektör Orbay da, müsabakanın sporun ruhuna yakışır bir şekilde dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesini diledi.

Sporcu ve antrenörlerine çeşitli hediyeler veren Vali Çomaktekin ve Rektör Orbay Bartın Üniversitesi ile Hitit Üniversitesi erkek takımları arasında oynanan maçı izlediler.

6 Aralık'a kadar sürecek grup maçlarına 10 üniversiteden 14 takım katılıyor. Amasya Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı da ilk maçında Ankara Üniversitesi ile karşılaşacak. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amasya Üniversitesinde Hentbol Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement