Amatör Futbolcu Hakeme Saldırdıktan Sonra Öldürüldü - Son Dakika
Spor

Amatör Futbolcu Hakeme Saldırdıktan Sonra Öldürüldü

Buenos Aires'teki amatör bir futbol liginden bir oyuncu, geçtiğimiz hafta sonu bir maç sırasında hakeme yönelik şiddetli saldırıdan dolayı kasten adam öldürmeye teşebbüsle suçlandıktan kısa bir süre sonra başına ateş edilmiş halde ölü bulundu. 24 yaşındaki Williams Alexander Tapón'un cesedi, Arjantin başkentinin güneyindeki bir banliyödeki evine birkaç blok mesafedeki bir tren istasyonunun yakınında bulundu.

19.07.2023 17:52  Güncelleme: 18:28

Olay, Tapón'un takımı olan La Cortada ve El Rejunte arasında gerçekleşti. Hakeme saldıran futbolcu olaydan kısa bir süre sonra kafasına ateş edilmiş halde ölü olarak bulundu.

HAKEME SALDIRDIKTAN SONRA ÖLDÜRÜLDÜ

Buenos Aires'teki amatör bir futbol liginden bir oyuncu, geçtiğimiz hafta sonu bir maç sırasında hakeme yönelik şiddetli saldırıdan dolayı kasten adam öldürmeye teşebbüsle suçlandıktan kısa bir süre sonra başına ateş edilmiş halde ölü bulundu.

CESEDİ TREN İSTASYONUNA ATTILAR

Buenos Aires polisi Salı günü yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Williams Alexander Tapón'un cesedinin, Arjantin başkentinin güneyindeki bir banliyödeki evine birkaç blok mesafedeki bir tren istasyonunun yakınında bulunduğunu söyledi.

Hakemi dövmüştü! Amatör futbolcu, kafasına ateş edilerek ödürüldü
Hakemi dövmüştü! Amatör futbolcu, kafasına ateş edilerek ödürüldü
Amatör Futbolcu Hakeme Saldırdıktan Sonra Öldürüldü
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Amatör Futbolcu Hakeme Saldırdıktan Sonra Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat Sarıal: bir başkasına saldırırken düşüneceksin sonra bana ne olacak diye. dayak yiyen fizik gücü yetmeyebilir yiyebilir dayagı ama sonrasınada hesap plan yapar onurlu ve grurlu insan. 5 0 Yanıtla
  • Necati Kaya: Az kaldı. 0 0 Yanıtla

Advertisement