Amatörlere Malzeme Yardımı - Son Dakika
Spor

Amatörlere Malzeme Yardımı

Amatörlere Malzeme Yardımı

Her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftasında Batman'daki spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

23.10.2014 12:05

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftasında Batman'daki spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

19 Mayıs Sentetik çim sahada düzenlenen malzeme yardımda spor kulüpleri 20 kişilik sporcu kafileleriyle hazır bulundu.

Tüm sporculara birer çanta, eşofman, forma ve yağmurluk hediye edildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Halil Çöl; "Her yıl Ekim ayının 13 ile 19 tarihleri arasında kutlanan Amatör spor haftasında Gençlik Spor Bakanlığımız 81 ilde dağıtılmak üzere malzeme gönderdi. Bizde ilimize gönderilen malzemeyi ASKF ile birlikte dağıtımını gerçekleştirdik. Spor kulüplerimiz yapılan yardımdan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. Bu tür desteklerin devamının gelmesini umuyoruz."diye konuştu. Malzeme dağıtım törenine İl Müdür vekili Halil Çöl'ün yanı sıra, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardeş, ASKF Yetkilileri, Kulüp başkanları ve sporcular hazır bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amatörlere Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement