Amedspor'dan Futbol Camiasına İftar Verildi - Son Dakika
Spor

Amedspor'dan Futbol Camiasına İftar Verildi

Amedspor\'dan Futbol Camiasına İftar Verildi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amedspor'da yeni yönetim Ali Karakaş başkanlığında Gazi Köşkü'nde camiaya iftar yemeği verildi.

12.07.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed spor'da yeni yönetim Ali Karakaş başkanlığında Gazi Köşkü'nde camiaya iftar yemeği verildi.

Başkan Ali Karakaş'ın yanı sıra Asbaşkan Nurullah Edemen, Genel Sekreter Fesih Aktepe, Kulüp ER-GE sorumlusu Ekrem Yeşil'in de hazır bulunduğu İftar yemeğinde Türkiye Futbol federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Abdulsamet Karakaş, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl, amatör spor kulüp başkanları ve Amedspor taraftarları da davetli olarak katıldı.

Yemekten sonra gazetecilere konuşan Başkan Ali Karakaş, hedeflerini de açık bir şekilde bir üst lig, yani "şampiyonluk" olarak açıkladı. Şampiyonluk yolunda Diyarbakır'daki spor bileşenlerinden destek isteyen Karakaş, "Geçen hafta göreve geldik. İlk olarak iç transferde futbolcularımızla sözleşme yeniledik. Dış transfer çalışmalarımız da bütün hızıyla devam ediyor. takımı bir süre sonra kampa alacağız. Ancak her şeyden önemlisi bir üst lige çıkmak için vereceğimiz mücadelede siz değerli Diyarbakır spor bileşenlerinin desteğine ihtiyacımız olacak. Bu takımı el birliğiyle bu sezon bir üst lige çıkartacağımıza inanıyorum" dedi.

KAYNAK: ÖZGÜR HABER GAZETESİ

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'dan Futbol Camiasına İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement