Amedspor'dan Kupada Sürpriz - Son Dakika
Spor

Amedspor'dan Kupada Sürpriz

Amedspor\'dan Kupada Sürpriz

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor'a konuk olan Amedspor, güçlü rakibi karşısında deplasmanda 2-1 galip gelerek kupada bir üst tura adını yazdırdı ve sürpriz bir sonuca imza attı.

01.02.2016 10:11

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor'a konuk olan Amedspor, güçlü rakibi karşısında deplasmanda 2-1 galip gelerek kupada bir üst tura adını yazdırdı ve sürpriz bir sonuca imza attı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Amedspor, Bursaspor deplasmanında 20. dakikada Ercan Çapar'ın attığı golle 1-0 öne geçerken ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

İkinci yarıya da golle başlayan Amedspor, 65. dakikada Deniz Naki ile skoru 2-0'a getirdi. Maça tam kadro çıkan Bursaspor, rakip kalede kurduğu baskılı anlarda gol bulmayı başaramadı. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında de Sutter'in attığı gol skoru 2-1 yapsa da bu gol Bursaspor adına maçı çevirmeye yetmedi.

Bursaspor'da Hajime Hosogai, 88. dakikada gole giden rakibine yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Amedspor büyük bir sürprize imza atarak Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Stat: Bursa Büyükşehir Belediyesi

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Samet Çiçek, Abdullah Bora Özkara

Bursaspor: Mert Günok, Hosogai, Dany, Sivok, Aziz Eraltay, Jorquera (Dk. 66 de Sutter), Faty, Dzsudzsak (Dk. 66 Erdem Özgenç), Sercan Yıldırım (Dk. 46 Emre Taşdemir), Stoch, Necid

Amed Sportif Faaliyetler: Levent Taşkın, Abdullah Çoban, Şevket Güngör, Ercan Çapar, Şehmus Özer (Dk. 76 Özgür Akıncı) (Dk. 90 Özgür Akıncı), Yusuf Yağmur, Önder Karaboğa, Başaran Balcı, Deniz Naki, Mansur Çalar (Dk. 87 Ercüment Balıkçı), Sercan Özçelik

Goller: Dk. 20 Ercan Çapar, Dk. 65 Deniz Naki (Amed Sportif Faaliyetler), Dk. 90+4 de Sutter (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 88 Hosogai (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 43 Faty, Dk. 84 Stoch, Dk 84 Erdem Özgenç (Bursaspor), Dk. 6 Şehmus Özer (Amed Sportif

Faaliyetler)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Amedspor'dan Kupada Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement