Anadolu Efes Zorlu Olin Deplasmanından Galibiyetle Döndü - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes Zorlu Olin Deplasmanından Galibiyetle Döndü

Anadolu Efes Zorlu Olin Deplasmanından Galibiyetle Döndü

Beko Basketbol Ligi'nin 7.haftasında Olin Edirne'ye konuk olan Anadolu Efes karşılaşmadan 72-66 galip ayrıldı.

25.11.2012 16:43

Beko Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Olin Edirne'ye konuk olan Anadolu Efes karşılaşmadan 72-66 galip ayrıldı.

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi'nin 7. hafta müsabakasında Mimar Sinan Spor Salonu'nda Anadolu Efes'i ağırladı. Baştan sona üstün bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Anadolu Efes 72-66 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Olin Edirne, karşılaşmanın ilk periyodunda Tapoutos ve Jelinek'in sayılarıyla etkili olurken konuk ekip Anadolu Efes ise Kerem Tunçeri ve Lucas'la sayılar buldu. Karşılıklı basketlere sahne olan il periyot 21 -23 Efes'in lehine sonuçlandı. İkinci periyotta da aynı çekişme devam etti. Olin Edirne bir ara öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı ve ilk yarı Efes'in 40-37 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Üçüncü periyotta iki takım da savunma ağırlıklı oynadı. Hücum organizasyonlarında istediği sonuçları alamayan iki takım karşılıklı basketlerle farkın açılmasını önlemeye çalıştı. Bu periyot Kerem 'in son saniye basketiyle 52-55 Anadolu Efes lehine sonuçlanırken son periyotta da rakibine karşı direnç gösteren Efes, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala 66-64 öne geçti ve maçı da 66-72 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Bu galibiyetin ardından Anadolu Efes 7'nci haftada 6'ncı galibiyetine ulaşırken Olin Edirne 5'inci mağlubiyetini aldı.

Anadolu Efes'te 19 sayı ve 7 ribaundla oynayan Semih Erden galibiyetin baş mimarı olurken Jamon Alfred Lucas 12, Sinan Güler de 10 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Olin Edirne'de ise Christos Tapoutos'un 15, Arstiom Parakhouski'nin 14 ve David Jelinek'in de 13 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Anadolu Efes Zorlu Olin Deplasmanından Galibiyetle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement