Ancelotti: Ben Neler Gördüm, Geçirdim - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ancelotti: Ben Neler Gördüm, Geçirdim

Ancelotti: Ben Neler Gördüm, Geçirdim
18.01.2014 11:44  Güncelleme: 13:08

Ancelotti, Real Madrid'deki büyük beklentilerin üzerinde bir baskı oluşturmadığını iddia etti.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kulübün yüksek hedeflerinin kendisini fazla etkilemediğini belirterek 20 yıllık antrenörlük yaşamı boyunca tüm baskıların altından başarıyla kalktığını ifade etti.

Beklentilerin farkında olduğunu vurgulayan Ancelotti, Financial Times'a verdiği demeçte, "Çok büyük şeyler tecrübe ettim, bu baskılar beni bozmaz. Kötü sonuç aldığımızda oturup kahrolmuyorum veya iyi sonuç aldığımızda sevinçten havalara uçmuyorum. Omuzlarımda büyük bir baskı oluşturmaya gerek yok. Zaten ben işimi severek yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo gibi bir yıldızı kontrol etmenin zorluklarına değinen İtalyan teknik adam, "Oyuncularımın özel hayatına müdahale etmeyi istemiyorum. Onların ne babasıyım, ne de abisi. Kimsenin hayatına burnumu sokmak istemiyorum. Benim için Ronaldo'yu idare etmek, Carvajal veya Morata'yı idare etmekten farksız. Hem onun gibi yıldızlar, diğer oyunculara göre daha profesyonel oluyorlar. Bu da işimi biraz daha kolaylaştırıyor." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Ben Neler Gördüm, Geçirdim - Son Dakika


Advertisement