Ancelotti: Galatasaray Gruptan Çıkamaz - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Galatasaray Gruptan Çıkamaz

Ancelotti: Galatasaray Gruptan Çıkamaz

Real Madrid'in İtalyan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, Galatasaray'a şans tanımadı.

06.11.2013 01:00  Güncelleme: 09:45

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 2-2 berabere kaldıkları Juventus maçında oyuncularının sergilediği performansı takdir etti ve gruptaki durumu değerlendirdi.

"İKİNCİ YARIDA CEVAP VERMEYİ BAŞARDIK"

Ancelotti, maç sonrası verdiği demeçte "İkinci yarıda Juventus'a cevap vermeyi başardık. Sergilediğimiz performanstan memnunum. İlk yarıda Pogba ve Marchisio'nun arkasında savunma yaptık. Ama sonra bunu değiştirdik ve sahann her yerinde pres yapmaya başladık. Juventus bugün çok fazla orta kesti. Ramos hava toplarında onlara geçit vermedi. Çok iyi oynadı. Ronaldo ve Bale gol attı Benzema da atabilirdi. O da pirlo üzerinde çok baskı kurdu. Belki de golü yorgun olduğu için kaçırdı." ifadelerini kullandı.

"JUVENTUS İKİNCİ OLUR"

İtalya teknik adam gruptaki durumla ilgili olarak da "Kopenhag- Galatasaray maçı göz önüne alınırsa, Juventus'un grubu ikinci sırada tamamlaması muhtemel. Santiago Bernabeu'da Galatasaray'a karşı tek bir seçenek vardır. O da Real Madrid galibiyeti. Türkiye'de puan almak zor olsa da, Juventus'un tur atlayacağını düşünüyorum çünkü Galatasaray'a göre daha kaliteli bir takım" dedi.

Real Madrid'in genç yıldızı Jese de maç sonrası verdiği demeçte "Üst düzey bir maçtı. Herkes bu tarz bir maçta forma giyemez. Şans bulduğum için mutluyum. Henüz gruptan çıkmayı garantilemedik. Hala yapmamız gereken şeyler var. Kişisel olarak Ancelotti'nin bana güvendiğini hissediyorum. Bugün de şans buldum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Galatasaray Gruptan Çıkamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement