Ankaraspor'dan 2 Transfer Bombası - Son Dakika
Spor

Ankaraspor'dan 2 Transfer Bombası

Ankaraspor\'dan 2 Transfer Bombası

Ankaraspor A.Ş Göksu Türkdoğan'la 1 yıllık, geçen sezon Bucaspor forması giyen defans oyuncusu Fahri Akyol ise 2 yıllık anlaşmaya vardı.

08.06.2013 19:13  Güncelleme: 22:48

Ankaraspor A.Ş., Elazığspor'da 2 kez Kayseri Erciyesspor'da 1 kez şampiyonluk yaşayan golcü oyuncu Göksu Türkdoğan'la 1 yıllık, geçen sezon Bucaspor forması giyen defans oyuncusu Fahri Akyol ise 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Başkent'in mavi-beyazlı ekibi, teknik direktör Osman Özköylü ve Ragıp Başdağ'ın ardından Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol'la sözleşme imzaladı. 2 tecrübeli oyuncuyla sözleşme imzalayan Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, transfer çalışmalarının son sürat devam ettiğini bu sezon kendilerini Süper Lig'e taşıyabilecek bir oyuncu kadrosu kurmak için hummalı bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

ŞAMPİYON GOLCÜ ANKARASPOR'DA

Elazığspor ve Kayseri Erciyes'te şampiyonluk yaşayan ve bu sezon için Ankaraspor'la 1 yıllık anlaşan golcü oyuncu Göksu Türkdoğan, önemli bir kulübe geldiğini belirterek, "Son 3 yıldır, Elazığ'da 2 kez Kayseri Erciyesspor'da da 1 kez olmak üzere, üst üste şampiyonluk yaşadım ve inşallah 4'üncüsünü de burada yaşayacağım. Teknik Direktörümüz Osman Özköylü'yle tekrar çalışacak olmaktan çok mutluyum. Çünkü her zaman için hedefe ve başarıya koşan bir teknik adam. Keza ekibi de aynı şekilde. Burada çok iyi bir ekip kuruluyor. Kurulan bu ekibin içinde başarıya ortak olmak en büyük arzum. İnşallah sezon sonunda bu takımı Süper Lig'e taşırız ve gerek Ankaraspor camiasına, taraftarına ve Ankara halkına bu sevinci tattırırız" ifadelerini kullandı.

"KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMEYEN BİR CAMİAYA GELDİM"

Ankaraspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan defans oyuncusu Fahri Akyol ise şunları söyledi: "Ankaraspor camiası sürekli duyduğumuz ve kalitesinden ödün vermeyen bir camia. Buraya geldiğim için mutluyum. İnşallah hayırlı bir sezon geçirerek takımımızı bir üst lig olan Süper Lig'e taşırız. Bana güvenerek beni takıma kazandıran insanların yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum. Tüm Ankaraspor camiasına teşekkür ediyorum ve hepimize hayırlı olsun diyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankaraspor'dan 2 Transfer Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement