Anne Karnında Maça Çıktı - Son Dakika
Spor

Anne Karnında Maça Çıktı

Anne Karnında Maça Çıktı

Antalya Muratpaşa Belediyespor'un kalecisi 29 yaşındaki Sevilay İmamoğlu Öcal'ın, hamileyken final maçlarına çıktığı ortaya çıktı.

08.05.2013 15:58  Güncelleme: 16:40

Hentbolda Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanan Antalya Muratpaşa Belediyespor'un kalecisi 29 yaşındaki Sevilay İmamoğlu Öcal'ın, 8 haftalık hamileyken final maçlarına çıktığı, bu durumu takım arkadaşları ve hocasına dahi söylemediği ortaya çıktı.

Muratpaşa Belediyesi mayıs ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, önce hentbolda iki yıldır elde edilen şampiyonluğu övdü, ardından gizli tutulan bir fedakarlığı açıkladı.

Başkan Evcilmen, seride 3- 2 kazandıkları son maçı İstanbul'da 3 Mayıs tarihinde Üsküdar Belediyespor ile oynadıklarını hatırlattı. Başkan Evcilmen, "Kalecimiz Sevilay İmamoğlu Öcal, 8 haftalık hamileyken final maçlarında oynadı. Hocasına söylese iki arada bir derede kalacak.

Bana söylese kesin 'oynama' diyeceğim. Çünkü riskli, ilk çocuk, ilk hamilelik. Maça çıkıyor, maç bitiyor. Muratpaşa Belediyespor maçı alıyor ve ondan sonra hamile olduğunu hocasına ve arkadaşlarına söylüyor. Bu bir profesyonelliktir" dedi.

'YÜREĞİMİZİ ARTI BİRLE KOYDUK'

Antrenör Birol Ünsal ise şampiyonluğun emek, yürek, fedakarlık istediğini belirtti. Ünsal, "Sevilay kızımız maçtan sonra yanıma geldi ve bana bir sürprizi olduğunu söyledi. Formasını çıkardı ve üzerinde 'Yüreğimizi artı birle koyduk' yazılı tişörtü gösterdi. Ardından, bana 8 haftalık hamile olduğunu ve benim dede olacağımı söyledi.

Türkiye Şampiyonası finalinde arkadaşlarını yalnız bırakmamak için bu riski aldığını vurguladı. Bu durumu maçtan önce bilsem kesinlikle oynatmazdım. Kendisini bu fedakarlığından dolayı kutlamaktan başka yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Sevilay İmamoğlu Öcal'ın takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan eşi Kemal Öcal'ın ise karısının hamile olduğunu bildiği, bu nedenle idmanlara ve maçlara bisikletçilerin giydiği çelik yelekle çıkma şartı koyduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Anne Karnında Maça Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement