Antalyaspor, F.Bahçe'nin eski hocası Ersun Yanal ile anlaştı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, F.Bahçe'nin eski hocası Ersun Yanal ile anlaştı

Tamer Tuna ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Antalyaspor, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal ile 1,5 yıllıkğına el sıkıştı.

10.11.2020 17:56  Güncelleme: 18:04

Antalyaspor, Tamer Tuna ile yollarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.

Ersun Yanal, Antalyaspor'dan gelen 1,5 yıllık teklifi kabul etti. Ersun Yanal'ın kısa süre içerisinde Antalya'da olacağı ve anlaşmanın resmen duyurulacağı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın ekibinde Fenerbahçe'de birlikte görev aldığı önemli isimler de yer alacak.

ANTALYASPOR GELİŞMEYİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ersun Yanal görüştüğümüz hocalardan bir tanesi, görüşmelerimiz devam ediyor. En geç Çarşamba gününe kadar belli olacak. Ersun hoca en güçlü adaylarımızdan biri" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor, daha önce Abdullah Avcı ile görüşüp anlaşma sağlayamamıştı.

Antalyaspor, F.Bahçe\'nin eski hocası Ersun Yanal ile anlaştı

Son Dakika Spor Antalyaspor, F.Bahçe'nin eski hocası Ersun Yanal ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yorumcu: antalyayı kğme düşme adayı yapar ligi tamamlayamaz 0 3 Yanıtla
  • TANER KARAKIŞ: HAYIRLI OLSUN HOCAM..!! KOMPAKT FURBOL OYNATAN FENERBAHEÇEYE TARİHİNİN EN ERKEN ŞAMPİYONLUĞUNU YAŞATAN ADAM YARANAMADI.. ŞİMDİ 18 YENİ OYUNCU LAINDI..BİZ SANDIKKİ ÖNÜMÜZE GELENE 5 ATACAĞIZ NERDEEEE? HER MAÇ SON ANDA GÜLÜYORUZ DERKEN MÜTEVAZİ BİR ANADOLU KULÜBÜ TÜMÜNÜ SATSAN BİR FENERBAHÇE OYUNCUSU EDER.. ANCAK BAŞINDA KURT HOCA İSMAL KARTAL VAR.. YAHU BU HOCA HANGİ TAKIMIN BAŞINDA OLURSA OLSUN FENERBAHÇEYİ HEP YENİYOR MADARA EDİYOR.. BİZ SONRA YOK KANATLARDAN ORTA ÇOK YAPTIK.. AZ ORTA YAPTIK ... 2 1 Yanıtla
  • tunç06: 3-5 maç sonra oaradan da kovulur alır tazminatı gider bu olaya çözüm bulmalılar..tazmınat ne ya bu alan da adam başarısız kovuluyor ne tazmimanı ? 0 0 Yanıtla
  • S acar : Unut mayın sadece fenerbahce de calısmadı neden fenerbahce dıyorsunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement