Antalyaspor Isparta'da Son Antrenmanını Yaptı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Isparta'da Son Antrenmanını Yaptı

Antalyaspor Isparta\'da Son Antrenmanını Yaptı

Süper Lig'de ilk maçını Cuma günü kendi evinde Kayseri Erciyesspor'la yapacak olan Antalyaspor, Isparta Atatürk Stadı'nda son antrenmanı yaptı.

14.08.2013 20:42  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk maçını Cuma günü kendi evinde Kayseri Erciyesspor'la yapacak olan Medical Park Antalyaspor, maçın hazırlıklarını sürdürdüğü Isparta Atatürk Stadı'nda son antrenmanı yaptı.

Üç gündür Isparta'da hazırlanan Medical Park Antalyaspor'un akşam saatinde yapılan son antrenmanına sakat olan Deniz Barış, Kamerun Milli Takımında olan Sammy ile U21 Milli Takımı'na çağrılan Emrah Baysan haricinde tüm oyuncular katıldı. Antrenmana takımın yeni transferi İngiliz savunma oyuncusu Anton Ferdinand da katıldı. Ferdinand'ın takım arkadaşlarıyla uyum sağlaması dikkatlerden kaçmadı.

TAKIM YARIN DÖNÜYOR

Samet Aybaba yönetimindeki antrenmanda oyuncular dar alan pres, pas ve şut çalışması yaptı. Medikal Park Antalyaspor, yarın Antalya'ya dönecek ve burada yapacağı son antrenmanla Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

BAŞKANDAN ZİYARET

Öte yandan bugünkü antrenmanda Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte stada gelerek Antalyaspor teknik heyetini ziyaret ettiler. Samet Aybaba'ya hoş geldiniz diyen Başkan Günaydın, çim kalitesi yüksek bir sahada takımın antrenman yaptığını söyledi.

Aybaba da İskenderunspor'da top koştururken yıllar önce Isparta'da maça geldiğini hatırlattı. Aybaba, bir ara Başkan Günaydın'a yerel seçimin yaklaştığını hatırlattı. Günaydın da, 'Seçim var: Hizmet var. Bizim iş böyle' dedi. Aybaba da buna karşılık, "Sizin işiniz bizden zor. En azından bizde sezon sonu genel seçim oluyor" diyerek espri yaptı. Aybaba, kısa süreli bu sohbetin ardından takımının başına döndü. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Isparta'da Son Antrenmanını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement