Antalyaspor, Taraftar Desteği İstiyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Taraftar Desteği İstiyor

Antalyaspor, Taraftar Desteği İstiyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "İçerideki 4 maçı çok iyi şekilde bitirmek istiyorsak taraftarımızın bizi desteklemesi gerekiyor.

03.11.2016 12:33

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "İçerideki 4 maçı çok iyi şekilde bitirmek istiyorsak taraftarımızın bizi desteklemesi gerekiyor." dedi.

Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana oynadıkları üç lig maçında da takımının iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Geçen hafta Kayserispor deplasmanında çok önemli ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu:

"Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarının ilk yarısında çok iyi oynadık. Kayserispor maçında hem mücadele hem de oyun olarak iyiydik. İyi oyunumuzu skora yansıtamıyorduk, bu maçta onu yaptık. Bir galibiyetle her şey bitmiyor. Üstümüzdeki çok büyük bir yükü attık. Bütün oyuncularımız sıkıntılıydı. Kayseri maçının son 10 dakikasında bu galip gelememe stresinden dolayı sıkıntı yaşadık. Geriye çekildik ama galip gelmeyi bildik."

"Kalan her maçımız final ve telafisi olmayan maçlar." diyen Çalımbay, kaybedecekleri her puanla biraz daha geriye düşeceklerinin farkında olduklarını belirtti. Çalımbay, kalan 7 maçın önemli olduğunun altını çizerek, "Şu andan itibaren taraftara ihtiyacımız var. En önemli şey bu. İçerideki 4 maçı çok iyi şekilde bitirmek istiyorsak taraftarımızın bizi desteklemesi gerekiyor. Öyle bir konuma geldik ki maçları kazanmak zorundayız. Hem iyi futbol hem de iyi mücadele ederek." diye konuştu.

Çalımbay, takımının fizik olarak iyi yerlere gelmeye başladığını, eksik yönleri olan oyuncularına göre antrenmanlar yaparak, daha da iyi duruma geleceklerini ifade etti.

Bu hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçından sonra milli maç arasının olduğu dile getiren Çalımbay, "Arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takımımız, çok daha iyi yerlere gelecek." dedi.

Çalımbay, yedikleri gollerin hepsinin bireysel hatalardan kaynaklandığının altını çizerek, bu durumu çalışarak düzelteceklerini kaydetti.

Öte yandan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Emin Altıner ve Salih Peker ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde, gazetecilerle bir araya geldi. Sohbet şeklinde geçen toplantıda, Antalyaspor için yapılması gereken çalışmalar ve taraftarların tribünlere çekilmesi için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Öztürk, taraftarlardan ligdeki maçlarda stadı doldurarak takımlarına destek vermelerini istedi.

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde Rıza Çalımbay, futbolcularla toplantı yaptı. Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, istasyon ve 3 grup halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş, Doğukan Sinik ve Emre Güral fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Taraftar Desteği İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement