Arda Turan: R. Madrid Maçından Sonra Ağladım - Son Dakika
Spor

Arda Turan: R. Madrid Maçından Sonra Ağladım

Arda Turan: R. Madrid Maçından Sonra Ağladım

Futbol hayatını İspanya'nın Atletico Madrid takımında sürdüren milli futbolcu Arda Turan, Real Madrid maçından sonra ağladığını itiraf etti.

30.05.2013 13:17  Güncelleme: 16:14

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene beşincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nde finali öncesinde, sokak futbolundan yetişmiş önemli oyunculardan biri olan Arda Turan, halı saha ligi ve Atletico Madrid'in kupa şampiyonluğuyla ilgili açıklamalar yaptı.

"ALIŞMAK ZORUNDA KALDIĞIM DURUM, ASLINDA MUHTEŞEMMİŞ"

Madrid yaşamına alış alışmadığıyla ilgili soruya yanıt veren Arda Turan kötü olaylara geri dönmek istemediğini, kendisi, hayatı, ailesi ve sevdiği değerler için alışmak zorunda olduğunu söyledi. Alışmak zorunda kaldığım durumun aslında muhteşem bir şey olduğunu fark ettiğini belirten Arda Turan sözlerini şöyle sürdürdü: "Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birinde futbol oynuyorum. Üçü de birbirinden değerli üç inanılmaz kupa kazandık. Üçü de birbirinden iyi futbol oynayan, birbirinden büyük kulüplere karşı kazanıldı ve bunu başarabilmek, o takımın parçası olabilmek muhteşemdi. Kısacası Madrid'teki yaşama, dile, insanların sempatikliğine ayak uydurduğumu söyleyebilirim"

"REAL MADRİD MAÇINDA BİTİŞ DÜDÜĞÜNDEN SONRA AĞLADIM"

Atletico Madrid şampiyonluğuyla ilgili de konuşan Arda Turan duygularını ise şöyle ifade etti:

"Benim için kelimelerle ifade edilebilecek bir gün değildi. O güne hazırlanışımız, hissedişimizi düşününce hala tüylerim diken diken oluyor. Çünkü gerçekten çok inanmıştık. Terimizi, mücadelemizi her şeyimizi vermiştik. Barnebau'da, 100 kişinin önünde, Madrid derbisinde, Real Madrid'i yenmek muhteşemdi. Dünyada belki de çok az bir takımın başarabileceği bir zaferdi. Ama bunu yaptık ve hak ederek yapmamız daha güzeldi. O yüzden kariyerimdeki en güzel anlardan bir tanesi olarak söyleyebilirim. Atletico Madrid'in tarihinde de çok özel bir yer taşıyor bu galibiyet. Bu galibiyetin önemli bir parçası olmak benim için gurur verici. Seremonide Türk bayrağını omzuma almak gurur vericiydi. Ben çok duygusal bir adamım; bitiş düdüğünün ardından beş dakika ağladım"

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arda Turan: R. Madrid Maçından Sonra Ağladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement