"Arda Turan Transferi Heyecan Verici" - Son Dakika
Spor

"Arda Turan Transferi Heyecan Verici"

"Arda Turan Transferi Heyecan Verici"

Medipol Başakşehir’in iki Brezilyalısı Mossoro ve Caiçara, şampiyonluk hedefini anlattı. Arda Turan transferi ise heyecan verici olarak yorumlandı.

11.02.2018 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler
Ligde şampiyonluk yarışının iddialı takımı Medipol Başakşehir'in iki başarılı Brezilyalı'sı Mossoro ve Caiçara, Globo Esporte'ye özel röportajlar verdi.
Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi konuşan iki yıldız, takımlarının şampiyonluk hedeflerinden ve kulübün yapısından bahsetti.
Geçen yıl takıma katılan Caiçara, çok iyi bir yapılanmaya sahip olduklarını vurgulayıp, "Kulüp yapısı çok düzenli. Kulüp yönetimi çok iyi futbolcular getiriyor. Beşiktaş mesela tabii ki daha fazla yatırım yapıyor. Şampiyonlar Ligi seviyesindeler ve biraz puanlar da kaybettiler. Ama biz de şampiyonluk yarışında çok iyi mücadele ediyoruz. Şu anda 5 takım var şampiyonluk yarışında ve biz de sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.
2014 yılından beri Başakşehir forması giyen Marcio Mossoro da her yıl üzerine koyan bir takıma sahip olduklarını ifade edip, "4 yıldan bugüne kadar, her şey değişti, özellikle kulüp yapısı, altyapı gibi. Büyük proje artarak devam ediyor. Bu proje küçük bir takımın sahip olacağı türden değil. Burası farklı. Kulüp tesisleri ve yeni inşa edilen spor salonları dünya standardında. Kendimi gelecekte burada şampiyon biri olarak görüyorum. Bu şampiyonluk mutlaka gelecek. Bu geçici değil, kalıcı bir proje" diye konuştu.
Arda Turan transferinin çok önemli olduğundan da bahseden Mossoro, "Taraftar kazanma anlamında güzel bir fikir. Arda'nın takıma katılması çok iyi çünkü genç taraftarların sempatisini kazanırız. Arda şu anda heyecan verici" yorumunda bulundu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Arda Turan Transferi Heyecan Verici' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement