Arkas Spor, iç sahada üst üste 3 maç kazandı - Son Dakika
Spor

Arkas Spor, iç sahada üst üste 3 maç kazandı

Arkas Spor, iç sahada üst üste 3 maç kazandı

Efeler Ligi'nde mücadele eden Arkas Spor, Türşad, Bigadiç Belediyespor ve Ziraat Bankkart'ı iç sahada mağlup ederek 3 maçlık galibiyet serisi elde etti. Toplamda 8 galibiyete ulaşan takım, ligde 6. sıraya yükseldi. Önümüzdeki hafta Halkbank'ı ağırlayacak olan Arkas Spor, hem iç sahadaki 4. galibiyetini elde etmeyi hem de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

15.01.2024 13:15  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde oynadığı son üç maçında Türşad, Bigadiç Belediyespor ve Ziraat Bankkart'ı mağlup eden Arkas Spor, iç sahada 3 maçlık galibiyet serisine imza attı.

Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, evinde gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Son üç iç saha maçında Türşad, Bigadiç Belediyespor ve Ziraat Bankkart'ı konuk eden İzmir ekibi, rakiplerini hatasız geçerek 3 maçlık galibiyet serisine imza attı. Böylece toplam 8 galibiyete ulaşan Arkas Spor, ligde 6. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Öte yandan Efeler Ligi'nde gelecek hafta oynanacak müsabakada Halkbank'ı ağırlayacak olan Arkas Spor, rakibini mağlup ederek hem iç sahadaki üst üste 4. galibiyetini elde etmeyi hedeflerken hem de ligde üst sıralara çıkmayı istiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arkas Spor, iç sahada üst üste 3 maç kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement