İngiliz devi Arsenal'in ve İngiltere Milli Takımı'nın yıldızı Jack Wilshere, sezon başında geçirdiği sakatlıktan bir türlü kurtulmuyor.
Arsenal'in, New York Red Bulls takımıyla oynadığı hazırlık maçının 7. dakikasında sakatlanan genç yeteneğe 1 ay sonra sahalara dönebilir teşhisi konulmuş ancak Eylül'de yapılan kontroller sonrası sakatlılık sürecinin 2-3 ay daha uzayacağı ve sağ ayak bileğinden ameliyat geçirmesi gerektiği belirlenmişti.
Genç futbolcunun bu ay sahalara dönmesi bekleniyordu ancak yapılan rutin kontrollerle tespit edilen yeni stres kırığı, Wilshere'in bu sezon yeşil sahalara dönme şansını bitirmiş oldu. Twitter hesabından da sakatlığının kötüleştiğini doğrulayan Jack Wilshere, "Sakatlığımın kötüye gittiği doğru. Ne kadar süre daha oynamayacağımı bilmiyorum. Sinirliyim fakat güçlü olacağım" dedi. Arsenal'de geçtiğimiz sezon 49 maçta forma giyen Wilshere, 9 asist ve 2 gollük bir performans sergilemişti ve bu performans yetenkli futbolcuya İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından verilen Premier Lig'in en iyi genç oyuncusu ödülünü getirmişti.
Son Dakika › Spor › Arsenal'e Wilshere'den Kara Haber! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.