Geçen hafta Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya 3-1 yenilerek taraftarlarını şaşırtan Arsenal, Pazar günü Everton'ı 2-0 mağlup ederek yara sarmıştı.
Everton galibiyetiyle İngiltere Premier Ligi'nde üçüncü sıraya yükselen Arsenal, lider Chelsea'nin dokuz, ikinci sıradaki Manchester City'nin ise dört puan gerisinde bulunuyor. Teknik direktör Arsene Wenger, Arsenal'ın şampiyonluk yarışının içinde olmadığını belirterek şöyle konuştu:
"Şu anda Premier Ligi kazanmaktan çok uzağız. Yarışın içinde dahi değiliz. Diğer takımların zayıflıklarıyla ilgilenmeden elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bizim için önemli olan istikrarlı olmak."
"Sezon sonuna kadar mücadele etmeye devam etmeliyiz. Şu anda Chelsea'den, şampiyonluk yarışının içinde olduğumuzu iddia edemeyecek kadar uzağız, fakat ne olacağını asla bilemezsiniz."
Son Dakika › Spor › Arsene Wenger'den Şampiyonluk İtirafı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?