Artem Radchenko, Fenerbahçe ile Antrenmana Çıktı - Son Dakika
Spor

Artem Radchenko, Fenerbahçe ile Antrenmana Çıktı

Artem Radchenko, Fenerbahçe ile Antrenmana Çıktı

Metalist Kharkov'da forma giyen 20 yaşındaki Radchenko, Fenerbahçe ile antrenmana çıktı. Rus basını, "Radchenko Fenerbahçe'yle anlaşacak." yazdı.

17.03.2015 17:28

Ukrayna'nın Metalist Kharkov ekibinde forma giyen 20 yaşındaki forvet Artem Radchenko, Fenerbahçe'nin radarında...

Rus basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre 2 Ocak 1995 doğumlu Radchenko sezon sonunda takımından ayrılacak ve Fenerbahçe'ye transfer olacak. Hajduk Split'in de ilgilendiği genç yıldızın tercihini Türkiye'den yana kullanacağı ifade edildi. Fenerbahçe'nin U21 ve U19 takımları ile Dereağzında idmana çıkan, idmandaki maçta 2 de gol atan Radchenko ile anlaşılması durumunda altyapıya transfer edileceği belirtildi.

TRABZONSPOR'A KARŞI OYNAMIŞTI

Bu sezon Metalist altyapısından A Takıma yükselen Radchenko, Ukrayna futbolunun ve Avrupa'nın gelecekteki yıldız adayları arasında gösteriliyor. Trabzonspor'la oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da forma giyen futbolcu 1.67 boyunda ve hücüm bölgesinin sağ ve sol kanatlarında oynayabiliyor. Süratli oyunu ile dikkat çeken Radchenko, Ukrayna alt yaş milli takımlarında da boy gösteriyor.

FENERBAHÇE'YE GELDİ, MAÇTA 2 GOL ATTI GİTTİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, "Artem'in Metalist Karkiv'le sözleşmesi bitti. Fenerbahçe'nin takibinde olan bir futbolcuydu. Videolarını izlediler, ama canlı olarak görmek istediler. Müjdat hoca (Yetkiner) davet etti. Geldi 3 gün antrenmanlara çıktı. Bir hazırlık maçında oynadı. Fenerbahçe 2-1 kazandı. Artem 2 gol attı. Yeni Zelenda'da yazın yapılacak U 21 Dünya Kupası'nda oynayacak. Zaten Ukrayna A Milli Takımı'nda da 3-4 maç oynadı. Ukrayna'nın yeni nesil futbolcuları arasında en iyisi. Ama Ukrayna'daki iç savaş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Aslında bir sorunu yoktu. Şimdi Ukrayna'ya döndü. Belki 3 ay geçici olarak bir takımda oynayacak. Kendisini isteyen çok sayıda takım var. Fenerbahçe'nin antrenörleri kendisini beğendi" dedi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLMAYI KİM İSTEMEZ Kİ

Transfere Fenerbahçe'nin karar vereceğini belirten Doğan Ercan, ''Fenerbahçe'de oynamayı herkes ister Artem Radchenko da Fenerbahçe'de oynamayı istiyor. Fenerbahçe bir Avrupa kulübü. Serbest bir oyuncu, ama yetiştirme parası var. 600-700 bin euro kadar. Boyu 1.77. Sol kanatta oynuyor; ama orta sahada her yerde oynayabiliyor. Komple bir futbolcu'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Artem Radchenko, Fenerbahçe ile Antrenmana Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ömer: Abi al işte el beleş el ucuz el bedava topçu oynatmaz isen kirala her türlü gideri var Sivas , Bursa, Kasımpaşa, Gaziantep 500 bin euro kiralama bedeli ;) 2 2 Yanıtla
  • Serdar gençaslan: Bir fb olarak takım ersun yanalın zamanında daha bi coşkuluydu...şimdi ruh gibi gs de prandelli gidip hamza hoca geldiğinde gs de ne olduysa fb aynısı olur...liderlik herkesin haddine deil ismail kartal en fazla paf calıştırır oda yılların hatrına bu kadar taraftarın gördüğünü yönetim nasıl görmüyor hayret.istatisliklere bakıyon fener fark atıyo 350-400 pas =o gol eee nerde gerisi...tabiki emenikeciğimde YANARIM GİDEN 10m€ 1 0 Yanıtla
  • yorumcu: kazım ne kadar dikkatliysin ukraynadaki top toplayicilari bile taniyorsun bu arada ukraynada kac kez maca gittin 1 0 Yanıtla

Advertisement