Hamilton arkasına bakmadı
Gelen eleştiriler üzerine açıklama yapma gereği duyan Red Bull takım patronu Christian Horner, herkesin özgür düşüncesi olduğunu ve pilotlarına asla sansür uygulamayacaklarını belirtti.
Tüm pilotlar fikirlerini özgür bir biçimde söyleme hakkına sahip olduğunu söyleyen Horner "Pilotların fikirlerinin hiç kimse tarafından kınanacağını düşünmüyorum" diye ekledi.
FIA ile Red Bull arasında Vettel'in açıklamalarıyla ilgili hiçbir görüşme olmadığını belirten Red Bull patronu "Ne yazık ki şu an içinde yaşadığımız dünya politik bir kusursuzluk dünyası. Red Bull'un felsefesi, takımı bazen zor duruma düşürse bile her zaman pilotlarının fikirlerini özgürce dile getirebilmelerini öngörüyor" diye konuştu.
Vettel'in sert eleştirisinden hoşnut olmadığı ifade edilen FIA başkanı Jean Todt'un bir sonraki yarış olan Bahreyn GP'si öncesi Vettel'le bir görüşme yapacağı tahmin ediliyor.
Son Dakika › Spor › Asla Sansür Getirmeyeceğiz' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.