Atakaş Hatayspor, Fisayo Dele Bashiru'yu kadrosuna kattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atakaş Hatayspor, Fisayo Dele Bashiru'yu kadrosuna kattı

Atakaş Hatayspor, Fisayo Dele Bashiru\'yu kadrosuna kattı
06.07.2023 17:27

Atakaş Hatayspor, genç orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Başkan vekili Aydın Toksöz ve teknik direktör Volkan Demirel'in katıldığı imza töreninde, kulüp tarafından Bashiru'ya hoş geldin denildi ve başarılar dileyildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Fisayo Dele Bashiru ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Genç orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine başkan vekilimiz Aydın Toksöz ve teknik direktörümüz Volkan Demirel katıldı. Bashiru'ye hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atakaş Hatayspor, Fisayo Dele Bashiru'yu kadrosuna kattı - Son Dakika


Advertisement