Atalanta, Marcao için Galatasaray'a 12 milyon euroluk teklif yaptı - Son Dakika
Spor

Atalanta, Marcao için Galatasaray'a 12 milyon euroluk teklif yaptı

Galatasaray, 4 milyon euroya kadrosuna kattığı ve savunmanın bel kemiği olan Brezilyalı stoper Marcao'dan ciddi bir gelir elde etmeyi beklerken Atalanta, sarı-kırmızılılara teklif yaptı. İtalyan ekibi, Marcao'nun menajeriyle temasa geçerek 12 milyon euroluk teklifi bildirdi ancak Galatasaray Marcao'dan 16-17 milyon euro civarı bir gelir bekliyor.

12.05.2020 09:47  Güncelleme: 09:50

Atalanta, Galatasaraylı Marcao'ya talip oldu, Cim-Bom'a ciddi bir gelir getirecek temaslar kuruldu. İtalyan ekibi, geçen sezon transfer edemediği Brezilyalı savunmacı için yeniden temasa geçti. Atalanta, 23 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açtı. Genç savunmacının menajeri ile temasa geçen İtalyanlar, Marcao'yu renklerine bağlamak istediklerini bildirdi. Oyuncu ve temsilcisi de bu durumu sarı-kırmızılılara iletti.

Marcao, kendisine yapılan cazip teklifi değerlendirmek isterken, Cim-Bom, 12 milyon euroluk öneriyi şimdilik yeterli bulmadı. Sarı-kırmızılılar, Chaves'ten geçen sezon devre arasında 4 milyon euroya kadrosuna kattığı genç stoper için 16-17 milyon euroluk bir bonservis belirledi.

SEVILLA VE VALENCIA DA NABIZ YOKLUYOR

Bu rakamın verilmesi durumunda Marcao'nun Atalanta'ya transferine yeşil ışık yakılacağı belirtildi. Marcao için Sevilla ve Valencia gibi İspanyol ekiplerinin nabız yoklaması da yine bu konuda Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

850 BİN EURO KAZANIYOR

Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Marcao, yıllık 850 bin euro kazanıyor. Brezilyalı futbolcu, özellikle ligin ikinci yarısında yükselen formuyla dikkat çekmişti.

Yüksek performansıyla Premier Lig ekiplerinin gözdesi Luyindama'nın ardından Marcao'ya da İtalyan ve İspanyol ekiplerinin talip olması, sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Galatasaray bu iki savunmacıdan en az birini satmayı planlıyor.

(Milliyet)

Atalanta, Marcao için Galatasaray\'a 12 milyon euroluk teklif yaptı

Son Dakika Spor Atalanta, Marcao için Galatasaray'a 12 milyon euroluk teklif yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • MİLLİYETÇİ: Koptum ne güldüm 16 - 17 milyon avro Allah ta sizi güldürsün 2 4 Yanıtla
  • Tıngırlenk: Bel kemiği değil adamda orantısal bir problem var vücudunu taşıyamıyor iki pozisyonun birinde yerde çok iyi bir insan pırlanta gibi çocuk madem 12 yi veriyorlar herkes için hayırlı olur 4 1 Yanıtla
  • Boş yapmayın: Galatasaraylı olarak öznel bir yorum yapmak yerine, dürüst bir şekilde adam ileri dönük oynuyo, hatası olmasa zaten defansların her maç 0 yeriz, çöpler bile kaç milyonken 16-17 az bile, bide adam genç düşünün yani, kıskanmayın 5 0 Yanıtla
  • BAŞKENTLİ.: HEMEN YOLLAYIN 12.MİL.EURO.İYİ PARA İŞE PARAKAPISI ÖZEL UÇAĞINIZLA GÖDERİN .FIRSAI KAÇIRMYIN ELİNİZDE PALAR.BOM BOM BOM . 1 0 Yanıtla
  • Ali yilmaz: Italyada futbolu düsünen kimde bu adama bu parayi veriyormus Adamlar can derdinde 1 0 Yanıtla
  • CEVDET ÖZEN: SAAT 13.00 DE ADA VAPURU KALKACAK. 1 0 Yanıtla
  • Sedat3: Hemen derhal satın... 1 0 Yanıtla
  • kerizGS: ne 12 si be 100 milyonu görün messi bile 170 milyon 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Eder üstüde eder aslında arada kademe hatası yapıyor. Yanlız diri stoper ve genç yıkılmıyor fizikli 0 0 Yanıtla

Advertisement