Atletico Madrid, Chelsea'yi 3-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Chelsea'yi 3-1 Yendi

Atletico Madrid, Chelsea\'yi 3-1 Yendi

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Chelsea'yi 3-1 yendi ve finale çıktı.

30.04.2014 23:40  Güncelleme: 00:07

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Chelsea ve Atletico Madrid Stamford Bridge'de karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadele 3-1 Atletico Madrid üstünlüğüyle son buldu. Atletico Madrid bu skorla finale yükselen taraf oldu ve Real Madrid ile eşleşti.

ARDA ATTI, CHELSEA YIKILDI

Atletico Madrid'in golleri 44. dakikada Adrian Lopez, 60'ta penaltıdan Diego Costa ve 72. dakikada Arda Turan'dan geldi. Londra temsilcisinin tek golünü ise 38. dakikada Fernando Torres attı. Öte yandan Chelsea'nin iki topu direkten döndü.


 


 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Chelsea'yi 3-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gs li: helal sana arda helal sana atletico... 16 2 Yanıtla
  • BRKT: HELAL OLSUN ARDA VE ATLETİKO MADRİD E BU TAKIM 2 YIL ÖNCE İFLASIN EŞİĞİNDEYDİ AMA ÇOK İYİ OYUNCULAR ALDILAR İYİ ÇIKIŞ YAKALAYIP HEM OYUNCULARIN DEĞERİNİ 2 KAT DAHA ARTIRDILAR HEMDE KULUP OLARAK DEĞER VE İTİBAR KAZANDILAR ŞU MAÇIN SONUN DA ARDA 40 MİLYON DAN DİEGO COSTA 60 MİLYONDAN AŞAĞI SATIŞA ÇIKARTILMAZ BU TAKIM İŞİ BİLİYOR ABİ 15 1 Yanıtla
  • iyi oldu çok güzel iyi oldu: hakederek alınmış bir maçtı etonun yaptığı hata son anlarda chelsea'nin iyice oyundan düşüşü chelsea'yi yendirdi 11 2 Yanıtla
  • Zombi: FUTBOL KATİLİ MORINHO VE TAKIMI CHELSEAYE OH OLSUN. 2 1 Yanıtla

Advertisement