Simeone, Torres'in Gelişinden Sonra Arda'yı Yedeğe Çekecek - Son Dakika
Spor

Simeone, Torres'in Gelişinden Sonra Arda'yı Yedeğe Çekecek

İspanyol basını, Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone'nin, yeni transfer Fernando Torres'e yer açmak için Arda Turan'ı yedeğe çekeceğini yazdı.

06.01.2015 17:52  Güncelleme: 19:50

İspanya'da Kral Kupası'nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid'in, milli futbolcu Arda Turan'ı yedeğe çekmeyi düşündüğü belirtildi. Teknik direktör Diego Simeone'nin bu kararı, yeni transferi golcü futbolcu Fernando Torres'e yer açmak için aldığı vurgulandı.

HEDEF BARÇA MAÇI

İspanyol basını, Arda'nın hafif bir sakatlık geçirdiğini bu yüzden bazı antrenmanlara katılamadığını hatırlatarak, Arjantinli hocanın milli futbolcuyu Kral Kupası'nda dinlendirerek, La Liga'da önümüzdeki hafta oynanacak Barcelona karşılaşmasına sakladığını yazdı.

TORRES SAHAYA, ARDA YEDEĞE

İspanya'nın önde gelen spor yazarları ise Fernando Torres'in gelişi ile birlikte orta sahadan birinin yedeğe çekilebileceği uyarısını yaparak bunların içinde Arda'nın da olabileceğine işaret etmişti. Simeone'nin Torres için oyun sisteminde değişikliğe gidebileceği uyarısını da yapan uzmanlar, bunun ilk işaretinin Kral Kupası'nda yaşanacağını ifade ettiler.

Simeone, Torres\'in Gelişinden Sonra Arda\'yı Yedeğe Çekecek
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Simeone, Torres'in Gelişinden Sonra Arda'yı Yedeğe Çekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cascolin: Yugo kökenli Arda Türk deyıl Balkan çocuğu 3 16 Yanıtla
  • Selo haberde: Torresi son zamanlarda kotu olmasina ragmen tarzini begendigimi soyleyebilirim ama ardayla alakasi olmayan bir mevki ne alaka yedek olmasi ardadan daha iyi orta sahasi mi var madridin ? Koy forvet arkasina 4 2 3 1 de oynasin bos haber bunlar 11 7 Yanıtla
  • HeRSEYYaLaN: Yalandir.ardayi 2 maç oynatmamaya cesaret edemeZ. 6 10 Yanıtla
  • Burdan : Zaten foss cacikk 5 1 Yanıtla

Advertisement