Avrupa Futbol Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Avrupa Futbol Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere ile İtalya arasında oynanan çeyrek final maçının normal süresi 0-0 sonuçlandı ve uzatmalara gidildi.49.dakikada İtalya de Rossi ile mutlak bir gol kaçırdı.

24.06.2012 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere ile İtalya arasında oynanan çeyrek final maçının normal süresi 0-0 sonuçlandı ve uzatmalara gidildi.

49. dakikada İtalya de Rossi ile mutlak bir gol kaçırdı. Kaleci Joe Hart'ın yumruklayarak ceza sahası dışına gönderdiği topu kafayla Montolivo çevirdi. de Rossi bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak kaleye birkaç metre mesafeden yaptığı vuruşta top auta çıktı.

52. dakikada de Rossi'nin ceza sahası dışından çektiği sert şutta top kaleci Hart'tan döndü. Balotelli dönen topu önce önüne aldı ardından kaleye gönderdi. Hart bir kez daha gole izin vermezken, İngiliz kaleciden seken topu tamamlamak isteyen Montolivo kısa mesafeden meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.

60. dakikada ceza sahasında topla buluşan Balotelli'nin rövaşata denemesinde top üstten auta gitti.

77. dakikada Steve Gerrard'ın kullandığı serbest atışta top Wayne Rooney'nin kafasını sıyırarak kaleye doğru yöneldi. Ancak tecrübeli file bekçisi Buffon, pozisyonu iyi sezinleyerek topun sahibi oldu.

81. dakikada oyuna yeni giren Diamanti'nin ceza sahası dışından gönderdiği topu Hart güçlükle kontrol etti.

88. dakikada İngiltere ceza sahasına gönderilen topta defansın arkasına iyi sarkan Nocerino'nun gelişine vuruşunda son anda savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi.

90+2. dakikada sol kanattan İngiltere etkili geldi. Ashley Cole'un ceza sahasına ortaladığı topu kafayla Carroll indirdi. Wayne Rooney'nin rövaşata denemesinde top üsten auta çıktı.

Karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona erdi ve uzatmalara gidildi.

Muhabir: Ersin Şiyhan/ Okan Yardımcı

Yayıncı: Murat Taydaş - KİEV

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa Futbol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement