Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
Spor

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu

2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 3 adım atlamada Türkiye rekoru kırarak kürsünün ilk basamağında yer alan milli sporcu Tuğba Danışmaz'a altın madalyası takdim edildi. Danışmaz madalya töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

05.03.2023 12:17  Güncelleme: 12:36

Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın dördüncü ve son gününde kadınlar 3 adım atlamanın ödül töreni yapıldı. Altın madalya kazanan milli atlet Tuğba Danışmaz, tören sırasında duygusal anlar yaşadı.

MİLLİ ATLET GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yarışta 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoruna imza atarak altın madalya kazanan milli atlete madalyasını, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi. Danışmaz, tören sırasında gözyaşlarını tutamadı. Gümüş madalya kazanan İtalyan Dariya Derkach ile bronz madalya elde eden Portekizli Patricia Mamona'ya da ödüllerini aldı.

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu

"ÇOK KÖTÜ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"

Kazandığı şampiyonluk sonrası milli sporcu, "İçimde sanki hala yarışıyormuşum gibi bir his var. Hala çok heyecanlıyım. Çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Yaşadıklarımızdan dolayı çok üzgünüm ama böyle bir başarı kazanabildiğim için çok mutluyum. Rakiplerim bana sahada 'Gerçekten inanılmazsın. Çok zor bir şey başardın.' dediler. Umarım herkesin yüzünü güldürmüşüzdür."ifadelerini kullandı.

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu
Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası\'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu

Son Dakika Spor Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda rekorla şampiyon olan Tuğba Danışmaz, kürsüde gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Birdal Güven: Tebrikler, başarıların katlanarak artsın inşallah 43 0 Yanıtla

Advertisement