Aybaba: Yine Berabere Kaldık... - Son Dakika
Spor

Aybaba: Yine Berabere Kaldık...

Aybaba: Yine Berabere Kaldık...

Samet Aybaba, yine berabere kaldıklarını fakat kupa finalinde eşleşmeleri halinde Galatasaray'ı yeneceklerini iddia etti.

17.02.2014 22:45

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan MP Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada,

"Yine berabere kaldık. Beşinci maç kupa finali oynarsak orada berabere kalmayıp yeneceğiz Galatasaray'ı. Rakip hücum ederken çok etkili ama biz hücuma çıkarken topu kesecek tek Melo var.Bunları çalıştık ve iyi de kullandık. Son dakikalarda olacak uzun topları da çalıştık. Takımımı kutluyorum. Çok iyi oynadık. Zor maçlar oynuyoruz. Kolay maç serisi bize de gelecek ve orada çıkışa geçeceğiz." ifadelerini kullandı.

"BERABERLİK İKİ TARAFA DA YARAMADI"

Beraberliğin iki takımın da işine yaramadığını belirten Koray, "Skor iki tarafa da yaramadı. Biz alttan uzaklaşmak için kazanmak istiyorduk. Üzüntülüyüz. İkinci yarıda pozisyon vermeden gol yedik. Karambolde top çıkmadı. Eskişehirspor maçı zor olacak. İnşallah onu kazanırız."

"Burak'ın dirseği çeneme geldi. Mancini numara yaptığımı söyledi bana. Kimse önyargılı konuşmasın. İzleyince görür kim numara yapıyor. İlk yarıda hakem de çok kötüydü. Herkes kendi hakkını savunmak istiyor ama ligde 18 takım var. Bu yapılan açıklamalar falan." açıklamalarında bulundu.

Maçın sonunu getiremediklerini söyleyen Diarra ise, "İyi bir maç oldu. 1-0'dan geri döndük 2-1 yaptık ama 2-2'yi yaptılar. Kazanmak istiyorduk ama 1 puan da kötü değil. Rakip Galatasaray olunca 3 puan almak kolay değil." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Aybaba: Yine Berabere Kaldık... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement