Bu sezon ilk galibiyetini alan siyah beyazlılar, aynı zamanda Çankırıspor'a gol atan ilk takım oldu. Aydın 1923, puan cetvelinde 5 basamak yükselerek 17'nci sıradan 12'nci sıraya tırmandı.
Samsunspor'u kupada saf dışı bıraktıktan sonra Çankırıspor'u mağlup eden Aydınspor 1923'te galibiyetin büyütülmemesi gerektiğini belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, şöyle dedi:
"Omuzundan sakat olan Savaş'ı kadroya alamadım. Altan ve Emre de sakatlıkları nedeniyle oyundan erken çıktı. Tüm olumsuzluklara rağmen müthiş mücadele ettik. Taraftarımız bu takıma güvensin. Galibiyeti onlara armağan ediyorum."
Son Dakika › Spor › Aydınspor 1923: 3 - Çankırıspor: 0 - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.