Aziz Yıldırım Devre Arasında Esti Gürledi - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Devre Arasında Esti Gürledi

Aziz Yıldırım Devre Arasında Esti Gürledi

Sivasspor maçında öfkesine hakim olamayan Aziz Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım'a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

12.02.2014 08:27  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin ligde pazar günü Sivas’a mağlup olduğu maçta yaşananların yankısı sürerken, sarı-lacivertlilerin başkanı PFDK’ya sevk edildi. Karşılaşmanın hemen başında hakem Yunus Yıldırım’ın Fenerbahçe lehine çalmadığı penaltı düdüğü ve sonrasında gerilen sinirler nedeniyle Egemen Korkmaz’ın kırmızı kart görmesi uzun zamandır deplasmanda maç izlememe geleneğini Sivas’ta bozan Aziz Yıldırım’ı adeta küplere bindirdi.

Berabere biten ilk yarıyı sinirden kıpkırmızı kesilerek izleyen başkan, 45 dakikayı sonlandıran düdüğün ardından soluğu soyunma odalarına giden koridorda aldı. Öfkesine hakim olamayan Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım’a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

Tecrübeli hakeme “Anamızı bellediniz. Buz gibi penaltıyı vermiyorsun. Sonra bir de oyuncuyu (Egemen Korkmaz) çıldırtıp, kırmızı kart gösteriyorsun. Bu iş böyle gitmez. Ben bunların hesabını elbet soracağım” dedi.

90 gün ceza kapıda

Bu yaşananların ardından Yunus Yıldırım, başkanın sözlerini aynen bu şekilde raporuna yazdı.

Raporla birlikte Aziz Yıldırım, hakem soyunma odası ihlali, tehdit ve küfürden dolayı PFDK’ya sevk edilirken, başkanın 60 ile 90 gün arasında hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor.

Bu arada Aziz Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu’nun dışında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz sportmenliğe aykırı hareketten PFDK’ya sevk edildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Devre Arasında Esti Gürledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement