Aziz Yıldırım Transfere El Attı! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Transfere El Attı!

Aziz Yıldırım Transfere El Attı!

Son olarak Diego'yu, Ersun Yanal'a rağmen transfer eden Başkan, bu kez de Vitor Pereira'nın talepleri doğrultusunda Portekiz'e çıkarma yaptı.

20.06.2016 03:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Diego'yu, Ersun Yanal'a rağmen transfer eden Başkan, bu kez de Vitor Pereira'nın talepleri doğrultusunda Portekiz'e çıkarma yaptı. Fotospor'un haberine göre; 15 gün önce Portekiz'e giden Ali Yıldırım'ın Porto sportif direktörü Antero Henrique ile görüşüp, Maicon ve Kelvin için olumlu mesaj vermesinden sonra Aziz Yıldırım işi bitirmeye gitti. Yıldırım yanına Hasan Çetinkaya'yı da alarak Salı günü Portekiz'e gitti. Burada Porto Başkanı Pinto da Costa ile bir araya geldi. Kelvin ile Maicon'u "resmen" istedi. Maicon konusunda anlaşma sağlanırken, Kelvin konusu ise sürüncemede kaldı. Yıldırım'ın iki oyuncunun bonservisine karşılık Nani'yi teklif etti. da Costa bu takas için süre isterken, Maicon'un Fenerbahçeli olma ihtimalinin çok yüksek olduğu bildirildi.

Aziz Yıldırım'dan Atina çıkarması

Transfere yeniden el atan Aziz Yıldırım, Pazartesi günü yeniden yurt dışına çıkacak. Başkan'ın bu kez rotası Atina olacak. Yıldırım burada da Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis ile bir araya gelecek. Bu görüşmede Yıldırım geçen sezonda da Vitor Pereira'nın ısrarla istediği Luka Milivojevic ile Jimmy Durmaz için teklif yapacak.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Transfere El Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement