"Babamız da Olsun İsteriz" - Son Dakika
Spor

"Babamız da Olsun İsteriz"

"Babamız da Olsun İsteriz"

Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın gözde oyuncusu Caner Erkin, kendisinin de içinde olduğu çoğu Türk futbolcunun teknik direktörlerini babaları gibi de görmek istediklerini söyledi.

19.11.2013 10:46

Son dönemin en formda futbolcularından Caner Erkin, teknik adamların babacan tavırlarının Türk futbolcuları daha başarılı yaptığını söylerken, artık kariyerine bir sol bek olarak devam ediyor olmasını değerlendirdi.

Sabah gazetesinden Yaşar Yalçın'a konuşan yetenekli futbolcunun röportajında öne çıkan bölümler şu şekilde…

"Teknik direktörler yakın davrandıklarında, sohbet ettiklerinde, espri yaptıklarında ve bir sorununuz olduğunda dinledikleri zaman daha iyi oluyor. Benim Fatih Terim'le ilişkilerim bu açıdan çok iyi. Bu nedenle de çok mutluyum. Türk Milleti olarak duygusal bir yapıya sahibiz böyle düşünmemiz de normal."

"Daha önce de defansın solunda oynamıştım. Ersun Yanal hocamızın gelişiyle birlikte sol bekte görev almaya başladım. Milli Takım'da da hem Abdullah Avcı hem de Fatih Terim beni solda oynattı. Artık sürekli olarak sol bek oynuyorum. İyi oynadığımı da düşünüyorum. Hocalarım da performansımdan memnun ki beni burada oynatmaya devam ediyorlar. Önceden kanat oyuncusu olmamın da çok faydasını görüyorum."

"Fenerbahçe de Galatasaray da büyük camialar. Sonuç olarak uzun yıllardır bizi evimizde yenemiyorlar. Kendi açımdan, bundan son derece memnunum. Çok uzun yıllar da Kadıköy'de bu yenilmezliğin sürmesini istiyorum. Psikolojik olarak demeyelim ama uzun yıllardır yenememeleri onlarda olumsuz bir etki yapıyordur diye düşünüyorum. Kadıköy'e gelirken bu psikolojiyle gelmek kolay olmasa gerek."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Babamız da Olsun İsteriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement