Bahçelievler Belediyesi Yaz Okulları Şöhretler Karması Maçıyla Son Buldu - Son Dakika
Spor

Bahçelievler Belediyesi Yaz Okulları Şöhretler Karması Maçıyla Son Buldu

Bahçelievler Belediyesi Yaz Okulları Şöhretler Karması Maçıyla Son Buldu

Bahçelievler Belediyesi, yaz okullarının kapanış finalini şöhretler karması maçı ile gerçekleştirdi. Yenibosna Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın da forma giydiği şöhretler müsabakasında eski futbolculardan Evren Turhan, İbrahim Yattara, Ümit Karan, Mehmet Yılmaz, Ali Cansun, Mehmet Bölükbaşı ve Mehmet Yozgatlı mücadele etti. Stadın ortasında kurulan mini sahada oynanan karşılaşmanın hakemliğini ise eski hakemlerden Ahmet Çakar üstlendi. Etkinlik kapsamında saha içinde çocuklar için oyun alanları kurulurken, konser alanı da yer aldı. Bahadır, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, yaz okuluna yaklaşık 13 bin öğrencinin katıldığını ve çocukların spor yapmasını teşvik ettiklerini belirtti.

19.08.2023 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediyesi, yaz okullarının kapanış finalini şöhretler karması maçı ile gerçekleştirdi.

Yenibosna Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın da forma giydiği şöhretler müsabakasında eski futbolculardan Evren Turhan, İbrahim Yattara, Ümit Karan, Mehmet Yılmaz, Ali Cansun, Mehmet Bölükbaşı ve Mehmet Yozgatlı mücadele etti.

Stadın ortasında kurulan mini sahada oynanan karşılaşmanın hakemliğini ise eski hakemlerden Ahmet Çakar üstlendi.

Etkinlik kapsamında saha içinde çocuklar için oyun alanları kurulurken, konser alanı da yer aldı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakan Bahadır, "Yaklaşık 13 bin öğrencimiz yaz okulumuza geldi. Etkinliği İlçe Spor Müdürlüğümüzle yaptık. 21 branşta hem spor hem sporun dışında drama, İngilizce gibi onların sanatsal faaliyetlerini geliştirecek etkinlikler yaptık. Değerli oyuncularımız ve hocamız Ahmet Çakar ile gösteri maçı da yaptık. Çok mutluyuz. En çok sevindiğim şey gençlerimizin spora başlaması ve spor bilinçlerinin oluşması. Yeni neslin kendini geliştirmesi için sporla uğraşması gerekiyor. Bahçelievler olarak çocuklarımız spor yapsınlar istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bahçelievler Belediyesi Yaz Okulları Şöhretler Karması Maçıyla Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement