BAL'da Diyarbakır takımlarının hayati maçları - Son Dakika
Spor

BAL'da Diyarbakır takımlarının hayati maçları

BAL\'da Diyarbakır takımlarının hayati maçları

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge'de yer alan Diyarbakır takımları, grup aşamasında kalan haftalarda üst üste kritik maçlar yapacak.

17.06.2021 13:29  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge'de yer alan Diyarbakır takımları, grup aşamasında kalan haftalarda üst üste kritik maçlar yapacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta 7 puana sahip olan lider Diyarbakırspor, son 3 maçında sırasıyla 20 Haziran Pazar günü Seyrantepe Stadı'nda Silvan 21Spor, 23 Haziran Çarşamba günü deplasmanda Bismil 21Spor ve son maçında da 27 Haziran Pazar yine dış sahada Çınar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, grup aşamasını başarıyla geçtikten sonra eleme grubunda performanslarının daha iyi olacağını söyledi. Özdaş, "Oyuncu grubuma sonuna kadar güveniyorum. Daha önce finallerin heyecanını yaşamış, şampiyonluklar görmüş oyuncularımız var. Önceliğimiz kalan 3 maçta başarılı sonuçlar alarak öncelikle gruptan çıkmak. Sonrasını grup birincisi olduktan sonra düşüneceğiz" dedi.

Bu grupta 5 puanla ikinci sırada yer alan Bismil 21Spor, kalan maçlarda deplasmanda Çınar Belediyespor, sahasında Diyarbakırspor ve deplasmanda Silvan 21Spor'la karşılaşacak.

Bağlar Belediyespor'un grubu karışık

4. Grup'ta iki maç sonunda 3 puanı olan ve üçüncü haftayı da BAY geçiren Bağlar Belediyespor, kalan 2 haftada final nitelikli müsabakalara çıkacak. Sarı-mavili takım, 20 Haziran Pazar günü deplasmanda Mazıdağ Fosfatspor ve 23 Haziran Çarşamba günü Diyarbakır'da Batman 72 Belediyespor'la karşılaşarak grup aşamasını tamamlayacak. Bu grupta Batman 72 Belediyespor 6 puanla lider, Bağlar Belediyespor 3 puanla ikinci sırada bulunurken, son sıradaki Mazıdağ Fosfatspor'un puanı bulunmuyor.

Statü gereği 4. Bölge 3. Grup ve 4. Grup birincileri çeyrek finalde karşılaşacak. Çeyrek, yarı ve final maçları tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak. 4. Bölge şampiyonu final maçı sonunda 3. Lig'e yükselecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor BAL'da Diyarbakır takımlarının hayati maçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti: Ünlü yorumcular penaltı kararını doğru buldu
    11:04 Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti: Ünlü yorumcular penaltı kararını doğru buldu

    Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelede en çok konuşulan pozisyonlar Trio ekibi tarafından yorumlandı. Ünlü yorumcular Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban, Alanyaspor'un Efecan Karaca ile beklediği penaltıda devam kararını doğru bulduklarını belirtti. Çoban, Karaca'nın hareketinin hakemi aldatmaya yönelik olduğunu düşündüğünü ifade etti.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da
    10:58 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı, 26-28 Nisan'da Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı'nda verilecek startla başlayacak ve Milas-Bodrum arasındaki etaplarda iki gün sürecek. Ayrıca, Oasis Bodrum'da sergi ve söyleşi etkinliği de düzenlenecek.

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

  • Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya
    10:51 Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya

    Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftlerde bronz madalya kazanarak Türkiye'ye ilk madalyayı getirdi. Erzincan'da düzenlenen karşılama töreninde sporcular büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi
    10:50 Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Alanyaspor, haftayı 42 puanla 10. sırada tamamladı ve gelecek hafta Konyaspor ile karşılaşacak.

  • Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı
    10:46 Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı

    Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı. Ayrıca yine bu sezon takımın başında yer alan 5 teknik direktör arasında en kötü gol ortalamasına sahip isim ise Fernando Santos oldu. Beşiktaş'ın golcü oyuncuları da uzun süredir suskun durumda.

  • Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası
    10:42 Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası

    İngiltere Premier Lig'de Chelsea, evinde Everton'ı 6-0 yendi. Ancak maça damga vuran olay, kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu. Chelsealı oyuncular, penaltı atışını kimin yapacağı konusunda tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken, Madueke ve Jackson arasında topu almak için tartışma çıktı. Sonrasında, hat-trick yapan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek penaltıyı attı ve skoru 5-0'a getirdi.


Advertisement