Balotelli, Beşiktaş'tan sonra Antalyaspor'u da çıldırttı! Yönetimden büyük isyan - Son Dakika
Spor

Balotelli, Beşiktaş'tan sonra Antalyaspor'u da çıldırttı! Yönetimden büyük isyan

Antalyaspor, dün akşam evinde ağırladığı Adana Demir karşısında 2-1 yenilgiye uğradı. Maç sonu Antalya cephesi hakem kararlarına sitem etti. Asbaşkan Berkay Bahar maç sonu, "Balotelli'nin hareketleri es geçiliyor. Deneme tahtası değiliz. İsyan noktasına geldik" dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal da, "Şaka gibi" açıklamasını yaptı. Balotelli, 61. dakikada topla hareket halindeyken oyunu bırakıp Antalyalı Fredy'yi yere düşürdü.

02.10.2021 09:38  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 8'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor'un sahasında Adana Demirspor'a 2-1 kaybettiği maçın ardından Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar ve Teknik Direktör Ersun Yanal kararlara sert şekilde sitem etti.

"ŞAKA GİBİ, AYIP"

Ersun Yanal, Balotelli'nin golü hakkında, "Çizgiyi geçemediğiniz zaman haksızsınız. Biz de bu akşam çizgiyi geçemedik. Yediğimiz ilk gole gelince şaka gibi gerçekten. Ayıp" diye konuştu.

"ARTIK İSYAN NOKTASINDAYIZ"

Her hafta deneme tahtası gibi tecrübesiz hakemler veriliyor diyerek sitemlerde bulunan Bahar, "Yüzde yüz faul olan bir pozisyonda hakem kararsız kalıyor, VAR kayıtsız kalıyor. Balotelli'nin yaptığı hareketler es geçiliyor. Artık isyan noktasına geldik. Federasyon buna bir çare bulsun. Yoruluyoruz burada" ifadelerini kullandı.

Balotelli, Beşiktaş'tan sonra Antalyaspor'u da çıldırttı! Büyük isyan

TOPU BIRAKTI

Balotelli, 61. dakikada topla hareket halindeyken bir anda yavaşladı, topu bıraktı ve arkasındaki Fredy'yi itip yere düşürdü. Sahadaki herkes şaşkınlık geçirdi. Antalyasporlu futbolcular Balotelli'nin üzerine koştu. Kırmızı kart çıkması için itirazlarda bulunuldu ama sonuç çıkmadı.

Balotelli, Beşiktaş\'tan sonra Antalyaspor\'u da çıldırttı! Yönetimden büyük isyan

Son Dakika Spor Balotelli, Beşiktaş'tan sonra Antalyaspor'u da çıldırttı! Yönetimden büyük isyan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emrah Yılmaz: Şaka mısınız la siz. O pozisyonda fredy e kırmızı verilmeli. Kurallar saçma. Topla alakası olmayan direk rakibe yapılan her pozisyon kırmızı olmalı. 91 19 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat: Ersun hoca galiba başka maç izledi ne hakemi barotelli aarikart verdi daha ne etsin arkadan tekme sallayan kendi topcun Ersun hoca kafaya buz tafsiye ederim sana 83 11 Yanıtla
  • Erkan GÖZÜBÜYÜKOĞULLARI: evet arkadan freddy faul yaptı balotelli de ona isyan etti.. 73 18 Yanıtla
  • Süleyman Şeker: Ben olsam yumruğu indirir kırmızı kartı yerdim adam sadece iteledi 3 0 Yanıtla

Advertisement