Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk için istekli! Anlaşma an meselesi - Son Dakika
Spor

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk için istekli! Anlaşma an meselesi

Arda Güler\'i Real Madrid\'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk için istekli! Anlaşma an meselesi

Barcelona, Real Madrid'e kaptırdığı Arda Güler'in yerine 16 yaşındaki Kebir Ali Canpolat için harekete geçti. Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında forma giyen futbolcu için Barcelona, Chelsea, Inter, Ajax, Juventus, Liverpool ve PSG ile transfer yarışı verecek.

12.07.2023 16:57  Güncelleme: 17:06

Barcelona, Real Madrid'e kaptırdığı Arda Güler'in yerine 16 yaşındaki Kebir Ali Canpolat'ı transfer etmek istiyor. Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında forma giyen futbolcu için Katalan devi; Chelsea, Inter, Ajax, Juventus, Liverpool ve PSG ile transfer yarışı verecek.

BARCELONA ELİNİ HIZLI TUTACAK

Alman basınında çıkan haberlere göre; Barcelona, Arda Güler'e imzayı attıramaması sonrası Kebir Ali Canpolat'ı kaçırmamak için elini hızlı tutacak. Katalan devi, kısa süre içerisinde 16 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

20 KEZ SKOR KATKISI YAPTI

Kebir Ali Canpolat, Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında sadece 17 maçta görev aldı. Genç yıldız, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp 8 asist yaptı. Ayrıca Canpolat, Türkiye'nin 17 yaş altı takımlarında çıktığı 13 karşılaşmada ise 4 kez fileleri havalandırdı.

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona hırs yaptı! Türk futbolcu için gemileri yaktılar

Son Dakika Spor Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk için istekli! Anlaşma an meselesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Aydın: Türk futbolunu yabancılara esir etmez ...to ile biten kumar sektörünün elinden kurtarır iseniz onlarca Arda nın Anadolu'nun ücra köşelerinde kulüplerinde olduğunu görürsünüz YÜKSEK ORANLI YABANCI KURALI MENEJER SEKTÖRÜ VE KULÜPLERDE DÖNEN FİNANSAL ÇAKALLIKLARA hizmetten başka bir şey değildir Yani anlayacağınız bu mevzuda DIŞ GÜÇLERİN oyunu değildir Türk futbolunun elinden kirli eller çekilsin ONLARCA ARDA FIRSAT BEKLİYOR 101 15 Yanıtla

Advertisement