Barcelona'lı Yöneticilerin WhatsApp Görüşmeleri Basına Sızdı - Son Dakika
Spor

Barcelona'lı Yöneticilerin WhatsApp Görüşmeleri Basına Sızdı

Barcelona\'lı Yöneticilerin WhatsApp Görüşmeleri Basına Sızdı

Barcelona'da yöneticilik yapan bir ismin akıllı telefonlar üzerinden mesajlaşması İspanya'da gündemin bir numaralı meselesi oldu.

15.04.2014 19:07  Güncelleme: 19:15

Barcelona'da son dönemde yaşanan olaylar çok büyük şaşkınlık yaratıyor. Tesisleri taraftarın basması futbol dünyasını şoke ederken gündeme bümba gibi düşen bir haber daha geldi. Barcelona'da yaşanan son gelişme hem takımın taşlarını yerinden oynatacak hem de futbol dünyasında yeni bir kriz yaratacak.

TATA GÖNDERİLECEK, KLOPP GELECEK

Barcelona'da yöneticilik yapan bir ismin akıllı telefonlar üzerinden mesajlaşması İspanya'da gündemin bir numaralı madeesi oldu. WhatsApp üzerinden yapılan konuşmalar takımın kara kutusunun açılmasını sağladı. Adeta Barcelona'nın yaz dönemi kriptosu olarak ifade edilen bu mesajlaşmanın detayları ise çok ilginç. Bir yönetim kurulu üyesinin arkadaşı ile yaptığı görüşmelerde yaz ayında Tata Martino'nun görevine son verileceğini yazdı. Marca gazetesinin özel haberinde Martino'nun yerine Klopp'un adının geçtiği belirtildi.

REUS İÇİN 35 MİLYON EURO HAZIR

Ayrıca Dortmund forması giyen Marco Reus'un da transfer edilmek istendiği yazıldı. Gazete, Dortmund'un yıldızı Marca Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazır olan kulübün, takım içindeki dengelere kadar birçok önemli olayın gizli mesajlaşmalar içinde var olduğuna değindi.

"İSTİKRARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Barcelona Kulübü, "bunlar düşmanca ve yönetimi zayıflatmak niyetiyle yapılan haberler. Yarın Kral Kupası finali oynayacak takımımızı istikrarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Tesadüf olduğuna inanmıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Yakın zamanda Tata Martino'nun yapacağı takviyelerle ilgili bir haber yapılmış ve "transfer listesi ortaya çıktı" yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

MESAJDA YER ALAN DETAYLAR

-Tata Martino, bu yaz kulüpten ayrılacak. Teknik direktör arayışları başladı, ilk sırada Jurgen Klopp var.
-Marco Reus için 35 milyon Euro ödemeye hazırız, Barcelona'ya getirmek için çalışıyoruz.
-Messi, takım arkadaşlarına Dünya Kupası'na odaklandığını söyledi. Brezilya dönüşü %100 ile oynayacağını anlattı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelona'lı Yöneticilerin WhatsApp Görüşmeleri Basına Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • selam genel: özel diye bir şey kalmadığına göre mağaralara dönebiliriz. 13 0 Yanıtla

Advertisement