Baros Takımdan Ayrı Çalıştı - Son Dakika
Spor

Baros Takımdan Ayrı Çalıştı

Baros Takımdan Ayrı Çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Galatasaray, günün tek çalışmasını bugün sabah saatlerinde yaptı.

17.07.2010 14:47

SAKATLIKLARI GEÇEN AYDIN YILMAZ VE MEHMET BATDAL TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKTI

Kadir ÇETİNÇALI/VENLO (DHA)

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray, günün tek çalışmasını bugün sabah saatlerinde yaptı.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların yaptığı düz koşu, açma ve germe hareketleriyle başladı. Ana bölümde ise topla koordinasyon idmanı yapıldı. Kaleciler Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin, Emirhan Ergün, Eray İşcan ve Leo Franco, antrenör Nezih Ali Boloğlu nezaretinde özel olarak çalıştılar. Antrenman, oyuncuların yaptığı soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Milan Baros, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı olarak fitness salonunda çalışmalarına devam etti. Sakatlıkları geçen Aydın Yılmaz ve Mehmet Batdal takımla birlikte idmana çıktı. Sol arka adalesindeki rahatsızlık süren Çağlar Birinci, fizyoterapistler yönetiminde çalıştı.

Öğleden sonrayı masaj ve tedaviyle geçirecek olan Galatasaray, çalışmalarını yarın sabah yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Baros Takımdan Ayrı Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement