Başarıya Doymayan Dream Team Yükselişini Sürdüyor... - Son Dakika
Spor

Başarıya Doymayan Dream Team Yükselişini Sürdüyor...

Başarıya Doymayan Dream Team Yükselişini Sürdüyor...

Bu Yıl Katıldığı Üç Kategorinin Üçünde de Başarılı Olan Altyapı Basketbolun Önemli İsimlerinden "Dream Team Basketbol Okulu" Yakalamış Olduğu Başarı Grafiğinin Sevincini Ve Gururunu Yaşıyor.

20.12.2010 13:49  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl katıldığı üç kategorinin üçünde de başarılı olan altyapı basketbolun önemli isimlerinden "dream team basketbol okulu" yakalamış olduğu başarı grafiğinin sevincini ve gururunu yaşıyor.

Bünyesinde bulundurduğu İstanbul Düşler Takımı ve Validebağ ASML spor kulüpleri ile bu yıl liglerde yüksek bir performans sergileyen Dream Team Basketbol Okulu, başarıya doymuyor.

Katıldığı İstanbul basketbol liglerinin bütün kategorilerinde gruplardan çıkmayı başaran ve genç takımlarda grubunu lider olarak lider olarak tamamlayan İstanbul Düşler Takımı, yıldız ve küçük takımlarının katıldığı grup mücadelelerinde ise ikinci olarak yer alarak play-off turuna katılmaya hak kazandı.

Bu başarıda antrenörlerin, oyuncuların, velilerin ve sponsorları olan Vimjo'nun da büyük katkısı olduğunu belirten Kulüp Başkanı İlker Yenigün, sistemli olarak çalıştıklarını ve bütün kategorilerde yakaladıkları bu başarının üç yıllık bir yatırımın sonucu olduğunu söyledi.

Basketbolun dışında hentbol, masa tenisi, santranç ve taek won do branşlarında da faaliyet gösterdiklerini kaydeden Yenigün, "2005 yılında kurmuş olduğumuz Dream Team Basketbol Okulu olarak amacımız; anaokulu düzeyinden başlayarak çocuklarımıza basketbol eğitimi vermek.

Topluma fiziksel ve ruhsal açıdan kuvvetli bir birey kazandırmak. Çocuklarımıza hayat boyu ihtiyaçları olacak disiplin, çabuk karar verebilme, inisiyatif kullanabilme özelliklerini sağlamak. Yetiştirdiğimiz çocuklarımızı 11 yaşından itibaren lisanslı olarak kulübümüz takımlarında oynatmak. Başarılı oyuncularımıza performansları sayesinde lise ve üniversitelerden burs hakkı kazandırmak. Türk basketboluna üst düzey oyuncu yetiştirmek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Başarıya Doymayan Dream Team Yükselişini Sürdüyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement