Maç öncesi soyunma odasını yıkan başkanın motivesi ters tepti - Son Dakika
Spor

Maç öncesi soyunma odasını yıkan başkanın motivesi ters tepti

Bölgesel Amatör Lig ekibi Alibeyköyspor'un Başkanı Mehmet Duman'ın Bayrampaşa maçı öncesi yaptığı motivasyon konuşması ters tepti. Duman, maç öncesi yaptığı konuşmada takımın bundan sonraki tüm maçları kazanacağını söylemişti. Ancak o konuşma, takımın Bayrampaşa'ya 3-0 yenilmesine engel olamadı ve başkanın o anları tekrar gündem oldu.

11.12.2023 14:16  Güncelleme: 14:43

Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman, Bayrampaşa maçı öncesinde takıma ve teknik heyete motivasyon konuşması yaptı. Ancak bu konuşma galibiyete yetmedi ve Alibeyköyspor rakibine 3-0 yenildi.

SAHALARINDA YENİLDİLER

Alibeyköyspor ile Bayrampaşa Alibeyköy Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin kazananı 3-0'lık skorla konuk ekip Bayrampaşa oldu.

BAŞKANIN KONUŞMASI TEKRAR GÜNDEM OLDU

Karşılaşma öncesinde ise Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman'ın oyunculara ve teknik heyete yaptığı motivasyon konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Mehmet Duman, oyuncularına karşı dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Duman'ın konuşma sırasında eline aldığı cam şişeyi yere fırlatması çok konuşulmuştu.

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Başkan motivasyon konuşmasında, "Bu saatten sonra bizim, Allah göstermesin ne bir beraberlik ne de bir mağlubiyet almak gibi bir şansımız yok. Bayrampaşa maçını alacağız, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Şile Yıldız, Vefa, Kartal hepsini alacağız. Toplayacağımız puan 18 olacak. Sadece savaşacağız aslanlar gibi. Biz bundan sonra şampiyon olacağız, ben buna çok inanıyorum. Benim yaradılışımda, karakterimde savaş var. Hayatım boyunca her şeyi savaşla kazandım. Savaşan insanlar kazanır. Eğer bir insan savaşırsa, ruhunu ortaya koyarsa, 'ben bunu yapacağım' derse bakın, kırıldı. Bunu kim kırdı, biz kırdık! Biz o sahaya çıkıp, galibiyeti de alırız. Bundan sonraki galibiyetleri de alırız, biz şampiyon olacağız. Çünkü biz Alibeyköy'üz. Herkes buna inanacak, herkes inanacak" demişti.

TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLLAR AYRILDI

Sahasında yenilen Alibeyköyspor, yaşanan bu mağlubiyetin ardından ise teknik direktör Gürkay Kızılbayrak ile yollarını ayırdı.

Maç öncesi soyunma odasını yıkan başkanın motivesi ters tepti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Maç öncesi soyunma odasını yıkan başkanın motivesi ters tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Süper Çocuk: "Bunu kim kırdı? Biz kırdık!" E bu da motive etmediyse, bunlar futbolu bıraksın ?????? 21 2 Yanıtla
  • kenan mutlu: İSTEDİĞİN KADAR YIRT BİTARAFLARINI,FUTBOLDA SAVAŞMAK KADAR MÜCADELE KADAR ŞANS DA ÖNEMLİ TOPUN SENİ SEVMESİ DE ÖNEMLİ 12 2 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Adı adaletspor olan ve zamaninda 1.ligde oynayan 2. Ve 3. Ligde oynayan bir takım şimdi amatörde yaşam mücadelesi veriyor.. 9 0 Yanıtla
  • Zeytin Burnu: Mehmet başkan ligin 11.jaftasi bir yerlerini yırtma kaldiki yenildigin takım kumedeki Bayrampaşa sen şampiyon olamazsin Sivasspor baskanin bu sene şampiyon olacaz demesi gibi bı şey artık o soyunma odasına inme 6 0 Yanıtla
  • Nazım Bahçe: TFF haklı bu şartlarda maçlar yapılmaz burda ligi bitirsinler bu sezon kapansın.Hakemin suçu ne? var diye birşey koymuşlar yanlış ord ub 0 0 Yanıtla

Advertisement