Mersin Başantrenörü Yıldızoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Mersin Başantrenörü Yıldızoğlu Açıklaması

Mersin Başantrenörü Yıldızoğlu Açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu, "Gelişen bir takımız ve bunu maç kazanarak devam ettirmek istiyoruz" dedi.

09.02.2014 18:20  Güncelleme: 12:01

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, Tarsus Belediyesi'ni 81-78 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, gelişen bir takım olduklarını ve bu gelişimlerini maç kazanarak devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın sporcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

İki takımın da spor camiasına yakışır bir oyun sergilediğini vurgulayan Yıldızoğlu, şöyle devam etti:

"Avrupa Kupası'ndan sonra zor bir maç olacağını biliyorduk. Gelişen bir takımız ve bunu maç kazanarak devam ettirmek istiyoruz. Maç bizim için zordu. Tarsus Belediyesi'nin şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Dolayısıyla böyle bir ortamda kazandığımız için mutluyum. Tarsus Belediyesi'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Tarsus Belediyesi cephesi

Tarsus Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak ise iyi mücadele ettikleri maçta bir çok pozisyondan sonra verdikleri ofansif ribauntların maçın belirleyicisi olduğunu söyledi.

Kendilerini aşağılardan kurtaracak bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Orak, şunları kaydetti:

"Bizim için çok önemli bir maçtı. Rakibimiz, 20 sayının üzerinde 2'li atış pozisyonlarında sayı elde etti. Evimizde oynadığımız bir maçta toplam 23 ribaunt almamız kabul edilebilir bir şey değil. Haftaya Homend Antakya Belediyesi ile oynayacağız. Bu kritik maçta ofansif ve defansif ribauntları tam olarak düzeltebilirsek galibiyetle ayrılabiliriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Başantrenörü Yıldızoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement