Batman Valisi Petrolspor İçin STK'larla Görüşecek - Son Dakika
Spor

Batman Valisi Petrolspor İçin STK'larla Görüşecek

Batman Valisi Petrolspor İçin STK\'larla Görüşecek

Batman Valisi Ahmet Deniz, Petrolspor için iş adamları ve sivil kurum temsilcileri ile bir görüşme yapmayı düşündüğünü söyledi.

02.07.2016 16:33

Petrol spor için görüşmeler yapılacak

Batman Valisi Ahmet Deniz, şehrin tek profesyonel takımı olan Petrolspor için sivil toplum kuruluşları ve iş adamları nezdinde bir çalışma yapmayı planladıklarını belirtti.

Mezopotamya Havzası Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerini kabulünde Petrolspor'a ilişkin görüşlerini dile getiren Vali Deniz, "Petrolspor daha iyi yerde olmayı hak ediyor" dedi.

Kendisinin de amatör futboldan geldiğini ifade eden Vali Deniz, bu nedenle sporu önemsediğini söyledi.

Petrolspor'un Batmanın takımı olduğunu söyleyen Vali Deniz, "Bayram sonrası sivil toplum kuruluşları ve bazı iş adamlarımızla görüşüp görüşlerini almak istiyorum. Petrolspor için neler yapabileceğimiz konusunda bir yol haritası çizeceğiz. Petrolspor'un TP ile daha önceki geçmişi nedeniyle Batmanı ziyaret eden Enerji Bakanımıza da konuyu açtık ve kendisi de Petrolspor'a destek konusunda iyimserlik gösterdi" dedi.

"BATMAN SPOR'DA CAZİBE MERKEZİ OLDU"

Spor yatırımları konusunda da görüşlerini dile getiren Vali Ahmet Deniz, 15 bin kişilik stadyum, olimpik yüzme havuzları, tenis kortları ve kapalı spor salonları ile Batmanın spor yatırımları konusunda oldukça şanslı olduğunu belirterek "tenis kortunun bürokratik meselesi kısa sürede çözülecek ve ismi konacak. Bunun dışında tüm spor yatırımları ulusal ve hatta uluslarası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek düzeydedir. Batman gelecekte sporda cazibe merkezi olacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Valisi Petrolspor İçin STK'larla Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement